2777
2789
عنوان

لكنت زبان

259 بازدید | 29 پست

سلام  بچه ها يه كمكي

من خانواده همسرم برادرش دو تا عموهاش خواهرزادش لكنت زبان دارن موقع حرف زدن كمي زبونشون ميگيره مخصوصا هُل كنن همسرم هم وقتي عصباني ميشه زبونش ميگيره حالا من باردارم و خيليي نگرانم كه بچه ام هم اينطور بشه. امكانش هست عايا؟؟؟

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه احساس کردی لکنت داره بچت ببریش گفتار درمان خوب میشه.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

عزیزم لکنت ریشه ژنتیکی داره ، ولی اصلا نمیشه گفت صد درصد بچه شما دچار این مساله بشه

تو کل فامیل فقط منم که لکنت دارم ک البته لکنتم کاراکتر جالب و قشنگی بهم داده و حداقل بیست سال تلاش کردم تا شکستش دادم

hodanoor.candles پیج اینستام

بله شوهر منم این مشکلو دارن.مادرشوهرم نمیخاد بگه ارثیه میگه ترسیده اینجوری شده😐 هم خودش هم دوتا از ...

ببرش گفتار درمان خوب میشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه اینطور نیستش  بعدش لکنت زبان  از طریق استرس  وحشت و ترس  و.... به و ...

پدر مادر همسرم اينطور نيستن از شش تا بچه دوتاشون اينطور هستن

من با همسرم در اين مورد حرفي نميزنم نميخوام خجالت بكشه و هيچوقت به روش نياوردم 

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

متاسفانه احتمالش هست بگیره 

ولی اگر از همون کوچیکی ببرینش گفتاردرمانی مطمئن باش خوب میشه 

ان شالله که نمیگیره عزیزم 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

لکنت زبان بیشتر از مسئله‌ی ارثی بودنش اکتسابیه، روحیه بچه خیلی لطیفه و در اثر دادی که شما سرش بزنی، تهدیدش کنی که مثلا میزنمتا، یا صبر کن بریم خونه، یا به بابات میگم چیکار کردی، ترس و استرس بوجود میاد

پسرعمم سه سالشه لکنت گرفته بردنش دکتر، دکتر گفته فقط و فقط توی جو آروم و بدون تنش باشه خوب میشه، و اینکه برای حرف زدن اصلا هولش نکنین با صبر به حرفاش گوش کنین تا بدونه تا هر موقه بخواد وقت داره حرفشو کامل کنه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
پدر مادر همسرم اينطور نيستن از شش تا بچه دوتاشون اينطور هستن من با همسرم در اين مورد حرفي نميزنم نم ...

ببین لکنت درمان پذیره

اگه بره گفتار درمان بهش تمرین میدن خوب میشه

دخترای عموهای منم داشتن اما رفتن گفتار درمان الان اوکی شدن