2777
2789
عنوان

لكنت زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 29 پست
لکنت زبان بیشتر از مسئله‌ی ارثی بودنش اکتسابیه، روحیه بچه خیلی لطیفه و در اثر دادی که شما سرش بزنی، ...

پس احتمالش هست همسر چون بچه اول بود و پدرش جنگ بود كنارشون نبود احساس ضعفي كرد ترسيده يا اضطراب اينطور شده

ممنونم از راهنماييت عزيزم

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
عهههه مرسييي

خواهش میکنم عزیزمم

اصلا نگران نباش

تازه اگه شوهرتم الان بره میتونه تاقسمتی از لکنتش رو مهار کنه با تمرین

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین لکنت درمان پذیره اگه بره گفتار درمان بهش تمرین میدن خوب میشه دخترای عموهای منم داشتن اما رفتن ...

خداروشكر.ممنونم

الان لکنت ندارین؟ ببخشید چه جوری میشه جالب باشه؟

لکنت شخصیت منو خیلی محکم کرد ،نمیدونم ولی هم خودم هم بقیه یه جور متفاوت بهم نگاه میکردن 

الان لکنت ندارم ولی از اینکه بگم لکنتیم اصلا خجالت نمیکشم ؛ همه رو به درمان تشویق میکنم

فکر نکنین تو دو ماه از گفتاردرمانی جواب میگیرین برعکس شاید دوسال زمان ببره

لکنتم خیلی ازارم داده خیلی موقعیت هامو ازم گرفته ولی در نهایت این من بودم که شکستش دادم

hodanoor.candles پیج اینستام

خداروشكر.ممنونم

خواهش میکنم گلم😘

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
خواهش میکنم عزیزمم اصلا نگران نباش تازه اگه شوهرتم الان بره میتونه تاقسمتی از لکنتش رو مهار کنه با ...

همسرم قبل ازدواج  خجالتي بود خيلي بيشتر بود لكنتش 

الان چون خودم خيلي ادم معاشرتي هستم زبون دارم اونم روش باز شده خيلييي بهتر شده.

ممنونم عزيزم

همسرم قبل ازدواج  خجالتي بود خيلي بيشتر بود لكنتش  الان چون خودم خيلي ادم معاشرتي هستم&nb ...

خواهش میکنم گلممممم

لکنت شخصیت منو خیلی محکم کرد ،نمیدونم ولی هم خودم هم بقیه یه جور متفاوت بهم نگاه میکردن  الان ...

زنده باشي گلم. خداروشكر

چه عالی☺  الان چندسالتونه؟ چند ساله خوب شدین؟

الان سی و دو سالمه عزیزم

تقریبا چهار پنج سالی میشه ،جالب اینکه ب خاطر لکنتم از ازدواج میترسیدم و خدا باشعورترین بنده شو سر راهم قرار داد که هرگز به چشم یک عیب به مساله من نگاه نکرد

جالبتر اینکه پسرمم لکنت خیلی خفیف داره که گفتاردرمانی میره 😅

الان سی و دو سالمه عزیزم تقریبا چهار پنج سالی میشه ،جالب اینکه ب خاطر لکنتم از ازدواج میترسیدم و ...

خداروشکر که همسر خوب نصیبت شده.

شوهر منم لکنت داره شدیدم هست،ینی هول بشه شاید سی ثانیه صداش به زور از ته حلقش درمیاد تا زور میزنه یه کلمه رو بگه،با چنددددبار متوالی مثلا میگه س س س س س 😕 ولی من تاحالا نشده به روش بیارم یا مسخرش کنم.ولی جالبه اگه من یه توپوق بزنم به روم میاره کلی مسخرم میکنه

خداروشکر که همسر خوب نصیبت شده. شوهر منم لکنت داره شدیدم هست،ینی هول بشه شاید سی ثانیه صداش به زور ...

عزیزمممم اگه بتونی ببریش گفتاردرمانی که خیلی خوب میشه ،نه من لکنتم اینجوری نبوده هرگز ؛فقط تو هیجده سالگیم شدید بود بقیش فقط تو اولین کلمه لکنت داشتم

خیلی کارت تحسین برانگیزه که به روش نمیاری سعی کن محیط خونه رو همیشه آروم نگه داری 😘😘😘

عزیزمممم اگه بتونی ببریش گفتاردرمانی که خیلی خوب میشه ،نه من لکنتم اینجوری نبوده هرگز ؛فقط تو هیجده ...

تو خونه لکنت نداره خوبه،ولی یه نفر بهش زنگ بزنه دیگه واویلاست😓😓 بچم بعضی وقتا میشنوه میخنده حرفاشو تکرار میکنه ولی از رو بچگیشه،فک میکنه داره ادا درمیاره،سه سالشه نمیفهمه 😌

من تاحالا راجب این مسأله باهاش حرف نزدم ولی قبلا نمیدونم چیشد که خودش گفت دکتر رفتم گفته باید روزنامه بخونی،

اولای زندگی همش روزنامه دستش بود بلند میخوند ولی نمیدونم شاید فکر کرده برا من مهم نیست دیگه گذاشت کنار،البته از اولا خیلی بهتر شده

تو خونه لکنت نداره خوبه،ولی یه نفر بهش زنگ بزنه دیگه واویلاست😓😓 بچم بعضی وقتا میشنوه میخنده حرفاشو ...

بازم جای شکرش باقیه که شدتش بیشتر تو تلفنه؛ واقعا افراد لکنتی با تلفن خیییییلی مشکل دارن

خداروشکر که بچتون سالمه ؛ گمون کنم هرچی سن بالاتر میره لکنتم کمتر میشه البته براش منبع علمی ندارم ولی تو چند مورد دقت کردم با گذر سن لکنتشون کمتر شده

بازم جای شکرش باقیه که شدتش بیشتر تو تلفنه؛ واقعا افراد لکنتی با تلفن خیییییلی مشکل دارن خداروشک ...

اره پسرعموم لکنت خیلی خفیفی داشت،تو کلمه ی اول گیر میکرد،بیشتر تو (م)

ولی الان۱۵ سالشه خوبه خوب شده،هیچ کار خاصیم نکرد