2777
2789

یکسال بزاری دوبرابرشو بهت میدن.

دیگه چی میخوای بدونی عزیزم؟

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما سال ۹۵ پول گذاشتیم ۴۰ تومن من ۴۰ تومن شوهرم... سال ۹۶، ۸۰ تومن من وام گرفتم ۸۰ تومن شوهرم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

اره .شما باید پولت رو یکسال سپرده کنی .تا یکسال .یکسال ک شد دو برابر پولی ک گذاشتی تو بانک مسکن بهت وام میدن ینی اگه ۱۰ میلیون گذاشتی یکسال تا سال اینده ۲۰ میلیون بهت وام میدن ۱۰ میلیون پول خودتم میتونی برداری .سقف وام هر نفر ۴۰ میلیون هست .و وام ۸ درصد هستش 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
سودبانک مسکن چقدره؟ بنظرتون بذارم بانک دیگه باسود22درصدیابانک مسکن ؟

عزیزم همسرم خوابه دقیقا از وضعیتش خبر داره بزار بیدارشد ازش میپرسم اینارو بهتون میگم.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
سودبانک مسکن چقدره؟ بنظرتون بذارم بانک دیگه باسود22درصدیابانک مسکن ؟

عزیزم همسرم گفت سودش 8 درصده و تو مناطق بافت فرسوده 6 درصده.

سوال دومتم بانک مسکن بهتره.

هر مقدارم بزاری دوبرابر میدن.مثلا 20 بزاری 40 میدن با پول خودت 60 میگیری.