2777
2789
عزیزم همسرم گفت سودش 8 درصده و تو مناطق بافت فرسوده 6 درصده. سوال دومتم بانک مسکن بهتره. هر مقدارم ...

ببخشید من بیست تومن گذاشتم بانک مسکن 

نزدیک یکسال برای وام مسکن اولی

اینی که میگن اوراق بخری بهتره چطوره

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر
ببخشید من بیست تومن گذاشتم بانک مسکن  نزدیک یکسال برای وام مسکن اولی اینی که میگن اوراق بخری ...

عزیزم اوراق اگه بخری دیگه لازم نیس تو نوبت بشینی ولی عاقلانه تر اینه ک تو نوبت بشینی اوراق خیلی از پولت و هدر میده.البته میتونی یکسال تو نوبت باشی و وقتی نوبت وامت رسید هرچقدر کم داشتی اوراق بخری اینجوری بهتره.

مثلا شما پولت کمه و زمان نداری ک بیشتر تو نوبت باشی میری اوراق میخری از بانک که کارت جلو بیافته.

بنظرم فقط در صورت عجله داشتن اوراق بخر 

اگه وقت برای نوبت نشستن دارین نخرین تا روز خرید خونه.اونجا کم داشتی بخر

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من بیست تومن گذاشتم بانک مسکن  نزدیک یکسال برای وام مسکن اولی اینی که میگن اوراق بخری ...

البته اینو یادت باشه ک اگه مثلا سقف وام شما 120تومن باشه شما دیگه نوبتت بشه نمیتونی اوراق بخری ولی اگه نخوای وام بگیری یا نوبت وامت نشده باشه میتونی اوراق بخری.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...