2789

عزیزم من شور اینجوری درست میکنم.گل کلم .هویج.کرفس.فلفل سبز .گل کلم رو خرد میکنم ساقه های کرفس و هویج رو خرد میکنم برگای کرفس هم جدا میکنم احتیاجی به خرد کردن نداره چون برا عطرش میریزیم وچندتا خیار شور کوچولو هم میریزیم توش.به ازای هرلیوان آب یه قاشق غذاخوری نمک.برا 8لیوان آبم یه لیوان سرکه بریز بعدش بزار جای خنک دوهفته ای میرسه برا یه کیلو گل کلم دوتا هویج کافیه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
عزیزم من شور اینجوری درست میکنم.گل کلم .هویج.کرفس.فلفل سبز .گل کلم رو خرد میکنم ساقه های کرفس و هویج ...

مرسی عزیزم فداتشم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلد نیستم میشه دستورش رو بدی  

گل کلم هویج ساقه کرفس  رو درشت خرد کن و خیار های ریز رودرسته همه رو بشور بذار قشنگ خشک بشه.بعد توی یه ظرف به نسبت 14 به یک آب جوشیده خنک شده و نمک بریز و هم بزن یه پیمونه هم سرکه بریز. بعد سبزی های خرد شده تو بریز لابه لاش هم هر از گاهی فلفل سبز و سیر و برگ های کرفس رو که خرد کردی و تلخون بذار .آخرین لایه هم برگ کرفس و تلخون بذار.و محلول اب نمک و سرکه تو بریز روش تا بیاد روی مواد رو بگیره.در دبه رو با پلاستیک بپوشون و درشو ببند.

یه رو بعد در دبه رو وا کن اگه شور بود آب جوشیده خالی بریز اگه کم نمک بود نمک بریز.بعد درشو ببند تا ده روز الی دوهفته بذار بمونه.بعد بخور حالشو ببر. 

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
گل کلم هویج ساقه کرفس  رو درشت خرد کن و خیار های ریز رودرسته همه رو بشور بذار قشنگ خشک بشه.بعد ...

فدات 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

راستی لیته هم پیشنهاد خوبیه ها.می تونی از همون روز که درست کردی بخوری.الان بادمجونم زیاده

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)