2777
2789
عنوان

سالگرد عروسی

126 بازدید | 9 پست

فرذا اولین سالگرد عروسیه خیلی دوست داشتم یه مسافرت دو نفره با شوهرم بریم ولی به خاطر وضع لقتصادی خراب تواناییشو نداره ، خودشون یه خونه اطراف تهران دادن که اخر هفته ها میرن اونجا با خانوادش الانم برنامه ریخته با اونا بریم ولی من اصلا تمایلی به رفتن ندارم وپن دوست داشتم دو نفره باشیم روز سالگردمون ولی اصلا شوهرم به نظز من اهمیت نمیده و مهم نیست براش فرذا سالگرمونه ختی میدونم هدیه هم برام نگرفته خیلی ازش دلخور و دلچرکینم دوست ندارم باهاشون هم برم ولی شوهرم مجبورم میکنه برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضاوت نکن شاید برات کادو گرفته ولی اگه مطمینی نگرفته با شوخی خودت لوس کن بهش بگو فردا سالگرد عروسیمونه چی میخوای برام بگیری؟؟ اینجوری حتما کادو میگیره

بعدم به خاطره اینکه میخواد با خانوادش باشه اوقات تلخی نکن عوضش یه کیک سفارش بده با یه هدیه تو جمع خانوادش سوپرایزش کن

نه اصلا اهل سوپزایز کردن نیست

تو سوپرایزش کن

با یکی از اعضای خانواده اش (اگه مرد باشه بهتره) هماهنگ کن که تا اونجایین برات کیک و اینجور مسخره بازیایی بگیره بیاره😁😂😂😂

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
تو سوپرایزش کن با یکی از اعضای خانواده اش (اگه مرد باشه بهتره) هماهنگ کن که تا اونجایین برات کیک و ...

اره خوبه موافقم دم سالگدمون اوقات تلخی نکنم بهتره 

اره خوبه موافقم دم سالگدمون اوقات تلخی نکنم بهتره 

ما تا وقتی تو شهر خودمون بودیم سعی میکردیم جشنامونو تو جمع فامیل بگیریم حالا یا خونه ما بود یا خونه پدر همسرم

ولی در کل جشن و شادی تو جمع بیشتر خوش میگذره

همش یه کیکه ولی کلی خاطره😉

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️