خانومها من هورمون مردانم یکمی بالاست واسه همین میخواستم بدونم رازیانه رو عرقش رو بگیرم مصرف کنم یا دمنوش بخورم کدوم بهتره و اینکه چه مدت باید مصرف کنم .
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
رازيانه طبعش معتدله يعني ب هر طبعي ميخوره اره عزيزم ب پريت كاري نداره تازه تنظيم ترشم ميكنه رازي ...
یه سوال دیگه شرمنده می پرسم ، وقتی میخوری طرف تخمدان ها درد نمیکنه ? من چند روز دیگع پری میشم تازه مصرف کردم هر بار کع میخورم دردش مثل اینه که پری باشی و یه غذای سرد بخوری ، نمی دونم علتش چیه
قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی