parie_geseha مدیر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 906 عنوان رازیانه | مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 33 پست خانومها من هورمون مردانم یکمی بالاست واسه همین میخواستم بدونم رازیانه رو عرقش رو بگیرم مصرف کنم یا دمنوش بخورم کدوم بهتره و اینکه چه مدت باید مصرف کنم . 1397/06/21 | 11:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masiiiiiiiiiii عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 256 یه سوال دیگه شرمنده می پرسم ، وقتی میخوری طرف تخمدان ها درد نمیکنه ? من چند روز دیگع پری میشم تازه م ... وقتي ميدوني ٢:٣ روز مونده ب پريودت مصرفشو قطع كن بعد پريت باز بخوركلا راليانه قاعده اور هست واس همين واس بارداري مضره بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
masiiiiiiiiiii عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 256 من اینترنت خوندم که مصرف زیاد رازیانه باعث تشنج میشه .این درسته ? ببين در كل مصرف زياد هرچيزي مضررهرازيانه مصرفش ٤٠ روزه باز بينش١٥ روز استراحت باز ٤٠روزبهمين روال بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
masiiiiiiiiiii عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 256 روزي يه قاشق مرباخوري تو يه ليوان ابجوش نه بيشتر ازين بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
parie_geseha مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 906 ببين در كل مصرف زياد هرچيزي مضرره رازيانه مصرفش ٤٠ روزه باز بينش١٥ روز استراحت باز ٤٠ روز بهمين ر ... یعنی همیشگی اینطوری مصرف کنم