2777
2789
عنوان

رازیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 33 پست
همزمان میشه در کنارش با قرص اسپیرونولاکتون مصرف کرد?

رازيانه چون  داروي گياهيه و مصرفش كناز داروهاي شيمياي هييچ ضرري براي بدن ايجاد نميكنه

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور جلوشو بگیره

دكتر زنان بره اول واسش ازمايش بنويسه بيينه علتش از چيه بعدم رازيانه هم بخوره هورموناي زنانس فعال ميشه و رو هورموناي مردانش غلبه ميكنه

دكتر زنان بره اول واسش ازمايش بنويسه بيينه علتش از چيه بعدم رازيانه هم بخوره هورموناي زنانس فعال ميش ...

عزیزم ممنون بابت راهنمایی هات 

منم هورمون مردانه بدنم بالاست ، پریودم تنظيمه ، اگه بهورم مشکلی ایجاد میکنه براي پری ??+ 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
عزیزم ممنون بابت راهنمایی هات  منم هورمون مردانه بدنم بالاست ، پریودم تنظيمه ، اگه بهورم مشکلی ...

من طبعم گرم و تره ، رازیانه گرم و خشکه 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

بچه ها من الان هفت ماهه اقدامم ولی خبری نیست دکتر برم؟؟؟یا داروی گیاهی مصرف کنم؟؟؟

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
عزیزم ممنون بابت راهنمایی هات  منم هورمون مردانه بدنم بالاست ، پریودم تنظيمه ، اگه بهورم مشکلی ...

رازيانه طبعش معتدله يعني ب هر طبعي ميخوره اره عزيزم ب پريت كاري نداره تازه تنظيم ترشم ميكنه

رازيانه واس مردا فقط خيلي مضره

واس هورموناي مردونت حتما استفاده كن پوستم خيلي شفاف و صاف و روشن ميكن😍

رازيانه طبعش معتدله يعني ب هر طبعي ميخوره اره عزيزم ب پريت كاري نداره تازه تنظيم ترشم ميكنه رازي ...

یه سوال دیگه شرمنده می پرسم ، وقتی میخوری طرف تخمدان ها درد نمیکنه ? من چند روز دیگع پری میشم تازه مصرف کردم هر بار کع میخورم  دردش مثل اینه که پری باشی و یه غذای سرد بخوری ، نمی دونم علتش چیه