2821
2789
عنوان

کیا دست پخت

132 بازدید | 26 پست

خوبی دارن به قول معروف دستشون خوش مزس چه غذایی هایی رو عالی درست میکنید

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم 😘من تخم مرغو خوب درست میکنم 😖

سلام عزیزدلم عشقی مث همیم پس😂😂💞

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
تو که عشقی عزیزم😘😘😘😘

فدات شم که 😍😍😍به گرد پای خودت نمیرسم قشنگم 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
من همه میگن غذاهات خوبه و مرغ مجلسی رو خوب درست میکنم

افرین کدبانو💕

من گاهی خوبه گاهی بد.. خورششتام همه تعریف میکنن مخصوصا قرمه سبزیام    

چطوری مگ درست میکنی عزیزم

سلام عزیزدلم عشقی مث همیم پس😂😂💞

بیا یه روز برات تخم مرغ بپزم زندگیم.. 😅😅😅😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بیا یه روز برات تخم مرغ بپزم زندگیم.. 😅😅😅😍😍😍

عاشقتمممم چشمم فداتم😘😘😘💞

من دستپخت خوبه همه همین ومیگن 

از مامانم یاد گرفتم اونیه دستپختش عالیه همه می دونن مهمون که میاد به عشق دستپخت مامانم میان 

یه زن عمو دارم آب هم برات بریزه خوشمزه هس 

ولی عمه همام دستپختاشون داغونههه

من دستپخت خوبه همه همین ومیگن  از مامانم یاد گرفتم اونیه دستپختش عالیه همه می دونن مهمون که می ...

خوش. به حالتتت 💕💕💞

عاشقتمممم چشمم فداتم😘😘😘💞

داری شکسته نفسی میکنی وگرنه میدونم کدبانوعی چیزایی میپزی که فکم بچسبه به زِمین  ☹☹☹

تعریف ازخود نباشه همه عاشق غذاهامن مخصوصا داداشمو خانواده شوهر یکی از برادرشوهرام که ه وقت میرم خونشون میگه زنداداش برو سرجای اصلیت توآشپزخونه برام یک مرغ مجلسی درست کن دلی از عزا دربیارم🤗

بچه محل امام رضام😎..