2821
2789
عنوان

کیا دست پخت

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 26 پست
داری شکسته نفسی میکنی وگرنه میدونم کدبانوعی چیزایی میپزی که فکم بچسبه به زِمین  ☹☹☹

دست پختم خوبه عشقم حیف ک حوصلشو ندارم😘😂

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
تعریف ازخود نباشه همه عاشق غذاهامن مخصوصا داداشمو خانواده شوهر یکی از برادرشوهرام که ه وقت میرم خونش ...

به دلم خواست افرین بهتتتت💕😘😘😘

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرغام خوب میشه لازانیام کلی طرفدار داره  ماهی هام خوشمزه میشه و خوش بو و غذای فرنگی رو خیلی بهتر درست میکنم البته چون غذاهای سنتی رو خاص درست مییکنم شاید به سلیقه بقیه خوش نیاد مثلا قیمه هام رو خیلی رب میزنم بد قشنگ عین سس میشه ابش قورمه سبزی رو یه کم ترش میکنم .... بر همین برای مهمونی هام خورشت نمی زارم شاید کسی از مدل مال من خوشش نیاد

البته دست پخت کاملا سلیقه ای هست 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من مرغام خوب میشه لازانیام کلی طرفدار داره  ماهی هام خوشمزه میشه و خوش بو و غذای فرنگی رو خیلی ...

افرین بهت واقعن 💞💞👌کدبانوبیستی هستی

فدای تو عزیزم با اینکه شاغلم اما عاشق اشپزی ام 

افرین خانومی خیلیم خوب💕😘

چطوری مگ درست میکنی عزیزم

خیلی جا میفته. سبزیشو حسابی سرخ میکنم و به مدت خیلی طولانی با حرارت خیلی خیلی کم که قل سوزنی بزنه اجازه میدم بپزه و جا بیفته

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
خیلی جا میفته. سبزیشو حسابی سرخ میکنم و به مدت خیلی طولانی با حرارت خیلی خیلی کم که قل سوزنی بزنه اج ...

به دلم خواست 💝💞💕😘