سلاااااام...سلاااااام، شب تون بخیر.
خب بازم اومدم از فمینیسم براتون بگم...ایشالله که خوشحال شده باشین نه که بگین اه باز این اومده و فلان 😂.
بازم به سیاق تاپیک های قبلی میرم سراغ یه سری نکته بعد شروع میکنم:
🚩برای اینکه بهتر با این موضوع و کلا فمینیسم اشنا بشین بهتره که تاپیک های قبلی رو بخونین، اگرم خوندین که ماچ محکم به لپ تون.
🚩مطالب از چندین و چند کانال برداشت شده و من در بعضی موارد چیزایی رو کم و زیاد کردم یا تغییرات کوچولویی دادم. تو آخرین پست هر تاپیک منابع رو ذکر کردم.
🚩مطالب اماده ست و من بعد کپی پیست کردن سریع میام جواباتونو میدم.
🚩لطفا و خواهشا اگر تاپیک براتون جالب نیست یا اساسا از ریشه و بنیاد خوش تون نمیاد حرفی در این زمینه بشنوین خیلی راحت سر به تاپیک های دیگه بزنین. نیازی به عصبانی کردن خودتون نیست!
🚩خیلی دوست دارم که نظرات و کامنت هاتون رو بشنوم هر چی متفاوت تر...بهتر! ( اما خب صددرصد با رعایت آرامش و ادب دیگه 😘)
🚩به عنوان اخرین نکته...خیلی دوست دارم بدونم که موضوع مورد علاقه تون چیه و دوست دارین مبحث بعدی تو فمینیسم چی باشه.
بریم؟؟؟