2777
2789
عنوان

اعتیاد.....کمک

390 بازدید | 38 پست

سلام دوستان....توروخدا تو این شبها برای داداشم دعا کنید مادرم داره دق میکنه از غصه و گریه....به داداشم مشکوک شده.....و چندنفر گفتن ک رفیق بد داره....و ی جورایی من مطمعن شدم ک دور چیزی هست بخاطر چیزهایی ک پیدا کردم تو وسایلاش... کاس بتونیم براش کاری بکنیم...هرچی و ب هرطریقی میخوایم کمکش کنیم قبول نمیکنه و میگه خیالتون از من راحت..در صورتی ک دروغ میگه...این شبها بحق دل خون شده زینب بحق نوجوانی علی اکبر...خدا ب مادرم ارامش و ب برادرم سلامتیش بده...انشالله بحق اضطراب حضرت زینب هیچ مادری اظطراب بچش نداشته باشه...یا امام حسین هدایتش کن.  اگه کسی راه حلی داره بگه ممنون میشم‌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با این وضعیت بیکاری و بی پولی جوونا اکر کسی نده دنبال مواد والا باید بهش شک کرد،بر باعث و بانیش لعنت ...

اره بخدا مث اب خوردن تو سوپری ها مواد میفروشن و صدتا چیزای دیگه...

چی پیدا کردی شیشه میکشه مگه؟

قبلا  چیزای سبز رنگ مث برگ بود .باز ی چیزی شبیه تمر بود.ی بار قرص ترامادول.ی بار هم جدیدا ی شربت گیاهی شیشه ای بود اسمش یادم نیست روش نوشته بود برای ترک اعتباد و اینا...

فقط پشتشو خالی نکنید طردش نکنید 

اخه حمایتش میکنیم بدتر میشه...اصلا محل مامان بابام نمیزاره.اعصاب نداره.میره چند روز نمیاد..فوری قهر میکنه.همش۲۲سالشه.در صورتی ک ما اصلا تو فامیلمون کسی نداریم ک دودی باشه‌خیلی برامون سخته.توزوخدا برا جونیش دعا کنید

مگه بزور میشه؟؟؟تا خودش نخاد

مگ کمپ نظر سنجی میکنه بعد میبره .بگرد یه کمپ خوب و معروف پیدا کن زنگ بزن هزینشو میدی میان میبرن تا وقتی هم شما نخای بیرون نمیاد فقط پول دوره هاش و باید بدین .کدوم شهرین؟

مگ کمپ نظر سنجی میکنه بعد میبره .بگرد یه کمپ خوب و معروف پیدا کن زنگ بزن هزینشو میدی میان میبرن تا و ...

وای ینی مثلا تو خونه بزور میبرنش؟؟ما شهرستانیم...جنوب فارس.تمام زندگیمون رو براش میدیم ک خوب بشه.ولی دوباره نره دورش....

وای ینی مثلا تو خونه بزور میبرنش؟؟ما شهرستانیم...جنوب فارس.تمام زندگیمون رو براش میدیم ک خوب بشه.ولی ...

اره میان میبرن .

الان خیلی خوبه شرایط بعد ترک کلاس دارن ک خیلی ب جوونا کمک میکنه