2777
2789
عنوان

اعتیاد.....کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 38 پست
حیف که دورین من میتونستم کمکت کنم

عزیزم مثلا چجور کمکی...شاید تونستیم کاری بکنیم براش...مادر بیچارم از قرصهای اعصابش کمتر بشه.لرزش بدنش ک یهو میاد سراغش کمتر بشه.هممون داغونیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مثلا چجور کمکی...شاید تونستیم کاری بکنیم براش...مادر بیچارم از قرصهای اعصابش کمتر بشه.لرزش بدن ...

یکی از اشناهامون روان درمان اعتیاده

یعنی سنگو به حرف میاره و رامش میکنه

نمیدونی چه جوونایی رو کمک کرد ترک کنن

با همه هم از راه رفاقت میره جلو ولی اخه چجوری شما خیلی دورین من تبریز هستم

عزیزم مثلا چجور کمکی...شاید تونستیم کاری بکنیم براش...مادر بیچارم از قرصهای اعصابش کمتر بشه.لرزش بدن ...

فقط تا اینجا میدونم که باید،یکی که خیلیرفیقه باخاش و،رو حرفش قسم میخوره رو واسطه کنین از اشتباهش برش گردونه

نمیدونم اونا هم روش خاص خودشونو دارن دیگه

یه نفر میشناختم به هبچ احدوناسی حرف تمیزد

اخر این کاری کردش که خودش امیدوار شد،به زندگیش و برگشت از اشتباهش

اللهی خیر ببینه....تلفنی نمیشه؟؟

تلفنی میشه چرا 

ولی باید ببینتش

باهاش بره جلسه و این چیزا دیگه

ولی خیلی تاثیر داره

تلفنی برتدرت به حرفش گوش نمیده که وقتی دیدش و دید که یکی کاملا درکش میکنه و حرف دلشو نیزنه بهش چند نفرم نشونش میده و میگه ببین تو چی کم داری از اینا و .... داداشت خودش اروم میگیره و برمیگروه از اشتباه

اخه رفیقاش ک همشون مثل خودش هستن....ما اصلا ما نمیشناسیمشون.و دو سه تا ک دیدیم ازش بزرگترن‌.ک فقط ی ...

رفیقای خودش که اصلا چون اگر رفیق بودن نمیزاشتن اینجور بشه گلم حالا اگر میخوای فردا بپرسم برات بگم شرایطتونو شاید راهی گفت‌؟؟؟

تلفنی میشه چرا  ولی باید ببینتش باهاش بره جلسه و این چیزا دیگه ولی خیلی تاثیر داره تلفنی بر ...

حیف ک راهمون دوره و اینجا ندیدم روان درمان اعتیاد و اینا ...بازم مرسی

رفیقای خودش که اصلا چون اگر رفیق بودن نمیزاشتن اینجور بشه گلم حالا اگر میخوای فردا بپرسم برات بگم شر ...

واقعا ممنونت میشم اگه ی قدمی برداری....بیشک جوابشو از خدا و امام حسین میگیری

واقعا ممنونت میشم اگه ی قدمی برداری....بیشک جوابشو از خدا و امام حسین میگیری

بهم در خواست دوستی بده فردا میگم بهت صددرصد میپرسم ازشون.اونم مثل برادر خودم انشالله که برگرده از اشتباه به حق این ماه عذا