2821
2789
عنوان

قبل بارداری

245 بازدید | 22 پست

سلام  پارسال بعد ۹ماه حامله شدم تو ۷ ماهگی مجبور به سقط شدم الان هم بعد چندماه ویتامین خوردن  دکترم گفته میتونی اقدام کنی خیلی میترسم  دوست دارم تو ماه اول حامله بشم از جایی هم فکر میکنم که شوهرم ضعیفه هرکاری هم میکنم آزمایش اسپرم نمیره  چجوری بفهمم ضعیف نیست  کسی میتونه کمکم کنه لطفا جواب بدی!!😢😢😢😢

دل بی تاب من همیشه تو استرسه حسرت ارامش و دارم ولی ایمان دارم ک خدا 

منم پارسال توهفته۲۰سقط کردم

ترسمم دقیقا همین بود که دیر باردارشم

این ماه میشه سومین ماهه اقدامم

یه روزم تاخیر دارموفعلا پری نیومده

بی بی چکم منفیه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرمنم زیربار نمیرفت بره ازمایش بده میگفت چون یه بار باردار شدی پس ینی ضعیف نیستم .منم یه بار سقط داشتم..بعد سه ماه باردار شدم. شوهرتو تقویت کن .خرما وچهارمغز و موز بخوره. اگه راضی بشه دکتر بره بهتره 

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔

عزیزم خب شما خودتو خوب اماده کن یه دارو هایی هست میدن دکترها برای اینکه حاملگی سریع تر اتفاق بیفته، اون رو بگیر بخور. و روز های نزدیک تخمک گذاری مرتب رابطه داشته باشید انشالله که جواب میده

یک قسمستی از مغزش کامل نشده بود اول  فقط حدث میزدن که چه مشکل پیش میاد تو هفته ۲۴ فهمیدیم  که چشماشو بینیش هم مشکل داره 

۲۹ مرداد پریود شدم از ۱۰پریودی  دیگه جلوگیری نکردم  تخمگذاری من به نظر شما چندم بوده

شوهرمنم زیربار نمیرفت بره ازمایش بده میگفت چون یه بار باردار شدی پس ینی ضعیف نیستم .منم یه بار سقط د ...

یعنی دارو نیاز نیست اگه اینارو بخوره؟

عزیزم خب شما خودتو خوب اماده کن یه دارو هایی هست میدن دکترها برای اینکه حاملگی سریع تر اتفاق بیفته، ...

خیلی فکرمو درگیر این کردم وای نمیدونم چرا امید زیادی دارم که این ماه باردار میشم 

۲۹ مرداد پریود شدم از ۱۰پریودی  دیگه جلوگیری نکردم  تخمگذاری من به نظر شما چندم بوده

بستگی داره چرخه ات چند روزه باشه. بعضی ها سی روزن بعضیا سی و پنج. هر چند روز پریود میشی؟ از شروع پریودی تا شروع پریودی بعدی رو میگم

بستگی داره چرخه ات چند روزه باشه. بعضی ها سی روزن بعضیا سی و پنج. هر چند روز پریود میشی؟ از شروع پری ...

پریودی قبلی اصلا یادم نمیاد

یعنی دارو نیاز نیست اگه اینارو بخوره؟

چرا عزیزم. اگه مشکل داشته باشه باید پزشک نظر بده اما اگه مشکل خاصی نیست با خوردن چیزای مقوی زودتر نتیجه میگیرید

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔