2777
2789

بچم پسره  و  یک سال و ۱۱ ماهشه    

شیرم کمه اکثر وقتا چی بشه ی هفته در ماه شیرم خوب باشه 

بچم بد غذاشده تازگی 

دیگ رمقی ندارم و شدم پوست و استخون

چ جوری برش دارم 

کی برش دارم

چی کار کنم ب راحتی انجام بشه این کار 

ممنونم از همتون خواهرا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمک بزن 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من تا سه سالگي به پسرم شير دادم

مجبور شدم مشاور كودك برم تا باهاش حرف بزنه و شير نخوره

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

من سوره یاسین خوندم به میوه وفوت کردم دادم خورد،سوره بروج مخصوص ازشیرگرفتن کودک هست،نوشتم وگذاشتم توبالشش وروی سینه ام باخط چشم سیاه کردم وچسب برق که مشکی هست زدم،،وقتی میاومد میگفتم کثیف شده اح شده وخداروشکر راحت هم جداشد قران خیلی خیلی موثربود

من تا سه سالگي به پسرم شير دادم مجبور شدم مشاور كودك برم تا باهاش حرف بزنه و شير نخوره

عین من دخترم تا سه سالکی شیر خورد و کار من هم به مشاور کودک کشید.الان پسرم 2 سال و 4 ماهشه اصلا جرات نمیکنم شروع کنم خیلی تجربه تلخی برام مونده

من سوره یاسین خوندم به میوه وفوت کردم دادم خورد،سوره بروج مخصوص ازشیرگرفتن کودک هست،نوشتم وگذاشتم تو ...

الان   زمان   مناسبی هست؟

از نظر سنی 

و   فصلی؟