ممنون از همگی. اصلا معجزست به خدا. دعا کنین فردا میرم ازمایش نتیجه همین باشه و اگه مثبته ادامه پیدا کنه.دو ماهه اومدم این سایت عضو شدم خدا میدونه سر هر نمازم واسه تمام اونایی مشکل نازایی دارن چقد دعا میگنم
من ۴ ماهه ازدواج کردم قبل از اینکه بخوام برای اقدام فک کنم به خاطر کیستی که قبلا داشتم و فک میکردم رفع شده رفتم سونو واژینال که ببینم رفع شده یا نه که در عین ناباوری بهم گفتن احتمالا اندومتریوز هستم و ذخیره تخمدانم خیلی کمه و کلی ازمایش دادم تو شهر خودمون که پیش دو تا دکتر مطرح رفتم یکی سریع گفت برو پیش دکتر البرزی شیراز تا اون بگت چیکار کنی ممکنه لازم باشه ای وی اف کنی و بهم قرص ضد بارداری داد یه دکتر دیگه گفت اصلا به خاطر ذخیره کمت باید ای وی اف کنی و رفتن به شیراز برات وقت گیره.من قرصا رو مصر نکردم و سریع رفتم شیراز اونجا هم برام دوباره ازمایش و ام ار ای نوشت تا مطمین شه ولی شواهد نشون میداد واقعا اندومتریوز و دارم خلاصه ازمایشگاه شیراز برای ابان بهم وقت داد.اول ناراحت بودم چرا اینقد دیر ولی گفت شاید خدا میخواد و حکمتی هست.خلاصه من بعد یه دوره نزدیکی بدون جلوگیری انگار حاملم😭😭😭😍بهترین درمان برای اندومتریوز حاملگی هست و مهمار از همه چی مامان میشم و ای وی اف و هزینه ها و ترس و رفت و امد و ذخیره کم و یایسگی زودرس کنسل میشه
تو رو خدا برام دعا کنین