2821
2789
عنوان

معجزه شده!

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مباركت باشه عزيز دلم 

خدا رو هزار بار شكر كه باردار شدي، بهترين ها رو برات آرزو ميكنم😘😘😘

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
مباركت باشه عزيز دلم  خدا رو هزار بار شكر كه باردار شدي، بهترين ها رو برات آرزو ميكنم😘😘😘

ان شالله برای تو عزیزم و یه عمل عالی داشته باشی دوست خوبم😍😍😍😍

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!
ان شالله برای تو عزیزم و یه عمل عالی داشته باشی دوست خوبم😍😍😍😍

فدات عزيز دلم😘

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
فدات عزيز دلم😘

مونا جان بی خبرم نذار از عمل بعدم از دختر یا پسر بودن نی نی😍😍😜البته زودتر از تعیین جنسیت بهم بگو.برات بهترینا رو ارزو میکنم

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!
مونا جان بی خبرم نذار از عمل بعدم از دختر یا پسر بودن نی نی😍😍😜البته زودتر از تعیین جنسیت بهم بگو. ...

فردا قراره برم برا عمل نوبت بگيرم

ان شاالله اون روزي برسه كه خبر بارداريم رو بهت بدم