2789
عنوان

معجزه شده!

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 37 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید اخرین روز پریود

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

استارترکجایی

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

ممنون از همگی. اصلا معجزست به خدا. دعا کنین فردا میرم ازمایش نتیجه همین باشه و اگه مثبته ادامه پیدا کنه.دو ماهه اومدم این سایت عضو شدم خدا میدونه سر هر نمازم واسه تمام اونایی مشکل نازایی دارن چقد دعا میگنم

من ۴ ماهه ازدواج کردم قبل از اینکه بخوام برای اقدام فک کنم به خاطر کیستی که قبلا داشتم و فک میکردم رفع شده رفتم سونو واژینال که ببینم رفع شده یا نه که در عین ناباوری بهم گفتن احتمالا اندومتریوز هستم و ذخیره تخمدانم خیلی کمه و کلی ازمایش دادم تو شهر خودمون که پیش دو تا دکتر مطرح رفتم یکی سریع گفت برو پیش دکتر البرزی شیراز تا اون بگت چیکار کنی ممکنه لازم باشه ای وی اف کنی و بهم قرص ضد بارداری داد یه دکتر دیگه گفت اصلا به خاطر ذخیره کمت باید ای وی اف کنی و رفتن به شیراز برات وقت گیره.من قرصا رو مصر نکردم و سریع رفتم شیراز اونجا هم برام دوباره ازمایش و ام ار ای نوشت تا مطمین شه ولی شواهد نشون میداد واقعا اندومتریوز و دارم خلاصه ازمایشگاه شیراز برای ابان بهم وقت داد.اول ناراحت بودم چرا اینقد دیر ولی گفت شاید خدا میخواد و حکمتی هست.خلاصه من بعد یه دوره نزدیکی بدون جلوگیری انگار حاملم😭😭😭😍بهترین درمان برای اندومتریوز حاملگی هست و مهمار از همه چی مامان میشم و ای وی اف و هزینه ها و ترس و رفت و امد و ذخیره کم و یایسگی زودرس کنسل میشه

تو رو خدا برام دعا کنین 

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!

[QUOTE=68796691]مبارک عزیزم ماهم دعا کن... علائمت چی بوده [/QUOT

علایم پریودی و حساس شدن نوک سینه ها

هر چند من جدی نمی گرفتم چون به خاطر اندومتریوز چند وقته کمردرد و دل درد داشتم البته نه دایم

[QUOTE=68796691]مبارک عزیزم ماهم دعا کن... علائمت چی بوده [/QUOT علایم پریودی و حساس شدن نوک سینه ه ...

راستی طپش قلب و خستگی و بی حالی