2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

س ک س    واسه زنه متاسفم که انقدر کمبود داره با پسر هم سن بچش دوس شده واقعا خ ا ک تو س ر ...

خاک تو سر مردای سن داری که چهارده ساله گرفتن ی بارم زن مگه پسر رو اجبار کردن

مردا نظرشون اینه میرم بشن ده ساله گیرشون میاد پشت هم باشیم

متولد 62اسمم اشتباه شده

بله میشناسم از نزدیک متاسفانه 😔.  نزدیک به سی سال اختلاف دارن.چندین ماه میگذره که فهمیدم این قضیه ولی هنوز کنار نیومدم باهاش. یادش میفتم حالم بد میشه 

شهدا شرمنده ایم 😢
متوجه هستم ولی ما داشتیم پسره عاشق بود و واقعا خوشبخت بودن حرف شما متین چند درصد اینطور میشه

نميدونم چقدشون عاشق بشن

ك همونم ظلم هست در حق پسر

اخه چ عشقي! ب زن ٣٠ سال بزرگتر

اما يكي از چند تا اينجوري هست ؟ بقيه بخاطر مسائل ديگه هست ك ضربه ش رو فقط ي پسر ساده يا نادون ٢٠ ساله ميخوره

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خاک تو سر مردای سن داری که چهارده ساله گرفتن ی بارم زن مگه پسر رو اجبار کردن مردا نظرشون اینه میرم ...

نه زیاد قبول ندارم تظرتو این خانوم اگه با یه مرد30 ساله میرفت انقدر ناراحتی نداشت آخه پسر 20 ساله چه میفهمه تو خودت فک کن داداشت 20 سالشه یه زنه 50 ساله نشسته زیر پاش چه حسی بهت دس میده

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
نه زیاد قبول ندارم تظرتو این خانوم اگه با یه مرد30 ساله میرفت انقدر ناراحتی نداشت آخه پسر 20 ساله چه ...

ناراحت میشم ولی چرا مردا اینکارو میکنن بد نیست اینقدر دیدم دخترای ده ساله رو دادن به پیرمرد

متولد 62اسمم اشتباه شده
نه زیاد قبول ندارم تظرتو این خانوم اگه با یه مرد30 ساله میرفت انقدر ناراحتی نداشت آخه پسر 20 ساله چه ...

واقعا پسر ٢٠ خيلي ساده هست دنياي پاكي داره

حتي اگر شيطنتي هم داشته باشه

يك دفعه پرت ميشه وارد دنياي عجيب ديگه

ك هيچ جوري هم نميتونه برگرده ب دنياي خودش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ناراحت میشم ولی چرا مردا اینکارو میکنن بد نیست اینقدر دیدم دخترای ده ساله رو دادن به پیرمرد

دیگه اونا عقل پدر مادرشونه که این کارو میکنن ولی یه زن50 ساله که عقلش کامله و دست خودشه چرا این کارو میکنه خجالت آور نیس خدایی

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
پسر چند سالشه زن چند؟ باهم رابطه جنسی هم دارن؟ شما چرا ناراحتی؟

نزدیک سی سال اختلاف دارن. پسره متولد هفتاد از کوچک ترین بچه خانمه هم کوچک تره. چون نسبت نزدیک دارم با خانمه و اصلا قابل هضم نیست و چندشم میشه 

شهدا شرمنده ایم 😢
واقعا پسر ٢٠ خيلي ساده هست دنياي پاكي داره حتي اگر شيطنتي هم داشته باشه يك دفعه پرت ميشه وارد دنيا ...

دقیقا دیگه ذهنیتش واسه10 سال دیگه که بخواد ازدواج کنه به کل عوض میشه و فکر ذکرش متلاشی میشع واقعا😑😑

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼