2789
عنوان

خیلیی بد شد😂

212 بازدید | 12 پست

من امروز ناهار قیمه داشتم هر وقت غذا زیاد بیاد میدم ب نگهبانمون بعد مادر شوهرمم قرمه سبزی اورد برامون ما ک ناهار خورده بودیم ۲تا قاشقم قرمه سبزی خوردم زنگ زدم نگهبان بیاد غذا ببره قرمه رو ریختم بیرون قیمه رو ریختم براش گفتم به وقت تو راه مادر شوهرم ببینه زشته بعد رفتم پایین خونه مادر شوهرم گفتم خوشمزه نشده بود قرمه سبزی گفتم چرا خیلی هم خوب بود اتفاقا همرو خوردیم گفت احه داده بودی ب نگهبان گفتمم منننننن ن من غذای خودم زیاد بود قیمه درست کرده بودم دادم گفت اخه ازش پرسیدم غذا میخوای بدم گفته عروست داده گفتم چی داده بهت گفته اسمشو نمیدونم سبز بود نخود توش داشت منم گفتم لابد قرمه سبزی رو دادی این نگهبان گییییییج همه چیو قاطی پاطی میگه خیلی خجالت کشبدم فک کنم باورش نشد😂

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

قيمه هات سبزه؟ نخود توشه خداييش؟؟

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
قيمه هات سبزه؟ نخود توشه خداييش؟؟    

عزیزم فک کنم اخرش گفتم ک همه چیو قاطی میگه این

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم فک کنم اخرش گفتم ک همه چیو قاطی میگه این

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بیچاره نگهبانه واقعا رنگارو نمیتونه تشخیص بده چجوری میخواد از شما نگهبانی کنه خیلی ناراحت شدم واسه نگهبانتون😔😔😔😔

واسه خوشحالیش هر کاری میکنم."هـــر کــاری"  
من که منظورتو نفهمیدم. ولی چه مادرشوهر خوبیییب. قرمه سبزی داده بهت.

من قیمه دادم ب نگهبان این نگهبانم خیلی گیجه کلا همه چیو بر عکس میگه به مادر شوهرم گفته عروست ی غذای سبز بهم داده مادر شوهررم فک کرده قرمه سبزی ک برای من اورده دادم ب نگهبان😅

اخرش قیمه رو دادی یا قرمه رو؟؟

قیمه😂😂😂😂وای عجب قرمه تو قیمه ای شده

من قیمه دادم ب نگهبان این نگهبانم خیلی گیجه کلا همه چیو بر عکس میگه به مادر شوهرم گفته عروست ی غذای ...

چقد گیجه نگهبان. از کجا اومده.خخخ

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.