2777
2789

نمیدونم چرا همش من باید ادمی باشم که بقیه خوبی میکنه. من باید اونی باشم که تو مشکلات کمک میکنه. به هرکی دور و برمه همه جور کمکی کردم. یه همکلاسی دارم سال تا ماه بیادم نیست تا مشکل درسی داره و کارش گیر میفته من میشم دوست خوبش. درصورتیکه تو داتشگاه باهام خوب نبود. بقیه هم انتظار دارن براشون سنگ تموم بزارم در صورتیکه هیچوقت حتی ازم تشکر نکردن. الان نگید کاری براشون نکن و برا خدا کار کن. بخدا خستم ازینکه بی تفاوتی اونارو میبینم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو دانشگاه یکی از هم کلاسیام اینطور بود دیگه آخرای تحصیلم باهاش سرسنگین شدم دیگه بعد فارغ التحصیلی هم کلا قطع رابطه

خیایییی ازم سواستفاده کرد

چه دروغایی هم که بهم نبست 

یادش میوفتم ناراحت میسم کمی

اگه درقبال خوبی و مهربانی انتظار دارید اون اسمش مهربانی و خوبی نیست و اسمش معاملست پس انجام ندید ت ...

معامله نیست من از لحاظ مادی یا چیزای دیگه چیزی ازشون نخواستم. ولی وقتی میبینم یکی خرش از پل گذشت و دیگه همه چیو فراموش کرد ناراحت میشم.

منم تو دانشگاه یکی از هم کلاسیام اینطور بود دیگه آخرای تحصیلم باهاش سرسنگین شدم دیگه بعد فارغ التحصی ...

اخ چقدر یادم میاد این همکلاسیمو حرص میخورم. هیچوقت برا هیچکی ناراحتی نخواستم ولی وقتی فهمیدم اونیکه بقیه رو ناراحت میکرد و دست مینداخت نتونسته پایان نامشو تموم کنه میگم چوب خدا صدا نداره

معامله نیست من از لحاظ مادی یا چیزای دیگه چیزی ازشون نخواستم. ولی وقتی میبینم یکی خرش از پل گذشت و د ...

شما وقتی میخواین مهربونی کنید اون خر رو هم در نظر داشته باشید،،،

اگه رد بشه اعصابتون خورد میشه یا نه؟؟

دایی خستس!