2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی تعریفشو شنیدم .یکی از دوستام هم زیر نظرش بود و خرداد ماه پسرشو به دنیا اورد . سرکلاژ شده بو ...

اره منم دکتر شهرستانم معرفیشون کردن ولی هرچی شمارشو میگیرم جواب نمیدن امروزم که روز کاریشون بود مطبشون تعطیل بود میتونین شمارشو برام بگیرین اگه زحمتی نیست

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو
درست میگید، خودمم تست کردم شماره رو ولی فقط صدای ملودی میاد

من پارسال تو ۳۵ هفته بچمو از دست دادم دیروزم بچم بخاطر کند بودن رشد سقط شد خواستم قبل سقط برم که نتونستم پیداشون کنم الانم هرچی زنگ میزنم موفق نمیشم در مطبشم بستست شاید آدرسش عوض شده

من پارسال تو ۳۵ هفته بچمو از دست دادم دیروزم بچم بخاطر کند بودن رشد سقط شد خواستم قبل سقط برم که نتو ...

خدا صبرت بده عزیزم . خیلی ناراحت شدم 😔😔منم تقریبا ۴۰ روز پیش تو هفته ۲۲ سقط داشتم به خاطر عفونت . دکتر من دکتر مرزبانه . ازش راضی ام . دوستم بهم دکتر مشفقی رو معرفی کرد ولی مسیرش واسم دوره . شوهرم زیاد راضی نیست برم اونجا . 

عزیزم شمارش همینه که خودت داری . یکشنبه ها و چهارشنبه ها مطبش هست .اینجوری که دوستم میگه . ولی شاید ...

امروز نیستن. منظورتون همین شمارهای که دوستمون داده  رو میگید؟۲۲۳۳۸۸۷۸

خدا صبرت بده عزیزم . خیلی ناراحت شدم 😔😔منم تقریبا ۴۰ روز پیش تو هفته ۲۲ سقط داشتم به خاطر عفونت . ...

واقعا از ته دلم درکت میکنم .لاقل برا شما دلیلش معلومه برامن فقط گفتن بند ناف الانم  با این اتفاق نگرانتر شدم خدا کمکمون کنه

خدا صبرت بده عزیزم . خیلی ناراحت شدم 😔😔منم تقریبا ۴۰ روز پیش تو هفته ۲۲ سقط داشتم به خاطر عفونت . ...

عزیزم ناداحت شدم یعنی فقط بخاطرعفونت سقط کردی؟؟احه بچه ۲۲هفته ک بززرگه دیگه 

دارونمیگرفتی؟

وخدایی که بشدت کافیست
واقعا از ته دلم درکت میکنم .لاقل برا شما دلیلش معلومه برامن فقط گفتن بند ناف الانم  با این اتفا ...

عزبزم بندناف دورگردنش بود؟؟هیچ علامتی نداشتی شما

من بعضی وقتانمیشنم ک برگردم خیلی میترسم اربندناف

تهران دکترواس بارداری پرخطرزیادداره 

وجیهه مرصوصی خوبه 

حنطوش زاده خوبه 

قطبی زاده خوبه

پریسامقتدایی 

اینام خوبن

وخدایی که بشدت کافیست