2777
2789
واقعا از ته دلم درکت میکنم .لاقل برا شما دلیلش معلومه برامن فقط گفتن بند ناف الانم  با این اتفا ...

واقعا منم خیلی نگرانم . الان شوهرم دیگه راضی نیست بچه دار بشیم . اینقدر هزینه واسمون داشت . اخرم اینجوری شد . خودمم خیلی از بارداری دوباره میترسم . اگه دوباره اینجوری بشه چی ؟ چون باید سرکلاژم بشم خیلی میترسم . اینی که سقط شد هم سرکلاژ شده بود

النم موندم چکار کنم دکتری که الان رفتم میگه آزمایشات که همه سالمن چرا دکتر بهت آسپرین داد وقتی مشکل نداشتی اون باعث کاهش رشر جنینت شده چون قلبش تشکیل شده بود نمدونم به حرف کی گوش بدم

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا منم خیلی نگرانم . الان شوهرم دیگه راضی نیست بچه دار بشیم . اینقدر هزینه واسمون داشت . اخرم این ...

خدا کمکمون کنه راضی باش به رضاش من سر پسر اولم خیلی بارداری راحتی داشتم الانم نمیدونم چرا اینطور میشه

عزبزم بندناف دورگردنش بود؟؟هیچ علامتی نداشتی شما من بعضی وقتانمیشنم ک برگردم خیلی میترسم اربندناف ...

شما رفتین پیشون این دکترا یا اطرافیانتون چون میخوام مطمئن باشم

عزیزم ناداحت شدم یعنی فقط بخاطرعفونت سقط کردی؟؟احه بچه ۲۲هفته ک بززرگه دیگه  دارونمیگرفتی؟

اره گفتن عفونت دلیلش بوده ولی هیچ علامتی نداشتم . 😔 هفته ۱۹ سرکلاژ کردم و استراحت مطلق بودم . هفته ۲۲ با خونریزی سرکلاژ رو باز کردن و بردن اتاق زایمان .گفتن به صورت طبیعی باید دفع کنی . خیلی ترسیده بودم .زایمان طبیعی کردم و اومد بیرون فوت کرد همون موقع . کلی قرص و دارو میخوردم . از زمان سرکلاژ انتی بیوتیک داد . امپول میزدم . قرصای مختلف میخوردم ولی متاسفانه این اتفاق افتاد

النم موندم چکار کنم دکتری که الان رفتم میگه آزمایشات که همه سالمن چرا دکتر بهت آسپرین داد وقتی مشکل ...

عزیزم توروخدا کمکم کن سما بالاخره اسپرین خوردید یا نه ؟ واقعا اسپرین باعث کنوی رشد شده بود؟توروخدا بگید چیکار کردید