2777
2789
عنوان

کلاس های امادگی زایمان چطورع؟

1280 بازدید | 15 پست

سلام مامان گلیا،من دیشب با ی ماما همراه تو مشهد صحبت کردم گفت تو این هفته برم واسه ویزیتش،شما رفتین کلاس های امادگی زایمان رو؟ چطوریه؟ چه کارایی انجام میدن؟ به من گفت ۸ جلسه خصوصی یکو نیم ساعت ۵۰ تومن، به نظرتون فایده ای دارع؟

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی فایده داره منم میخوام برم که بتونم برم کاملا فیزیلوژیک زایمان کنم 

میدونی که تو روش فیزیلوژیک بخیه و برش نمیخوری

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

من بهداشت گذاشته بود مجانی فکر کنم 8جلسه بود واسه زایمان طبیعی آموزشاش خوب بود مخصوصا موقع زایمان، ورزش و چک کردن نبض نی نی و فشار خودمون هم بود ولی من اورژانسی سز شدم استفاده ای نکردم!! 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
از طریق بهداشت بری رایگانه حالا نمیدونم شرایط شهر شما چجوریه ولی کلاسای بارداری خوبه 

من از طریق اینستاگرام پیج این ماما رو دیدم،گفت اکثر بیمارستانا میشینه،ولی فکر میکنم اگه بخوام زیر نظرش برم هزینش زیاد میشه و فقط برای کلاس ها پرسیدم

من بهداشت گذاشته بود مجانی فکر کنم 8جلسه بود واسه زایمان طبیعی آموزشاش خوب بود مخصوصا موقع زایمان، و ...

کلاساش خوب بود؟ ینی می ارزه برم؟

من خیلی حساسم دوست دارم راحت زایمان کنم و هر دکتری نیاد بالا سرم.الان زیر نظر ی متخصص هستم ولی نمیدونم کلاس های امادگی خوبه یا نه!!

من از طریق اینستاگرام پیج این ماما رو دیدم،گفت اکثر بیمارستانا میشینه،ولی فکر میکنم اگه بخوام زیر نظ ...

ببخشید شما کدوم شهری؟

اسم ماماتون چیه؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
ببخشید شما کدوم شهری؟ اسم ماماتون چیه؟

مشهد، الناز سادات اکبر زاده ماما همراهه که میخوام تو کلاساشون شرکت کنم

مامای خودمم نازیلا ابراهیمیه که زیر نظرشونم

کلاساش خوب بود؟ ینی می ارزه برم؟ من خیلی حساسم دوست دارم راحت زایمان کنم و هر دکتری نیاد بالا سرم.ا ...

بستگی به کسی که آموزش میده داره اگه موقع زایمان مامای همراه هم داشته باشی این کلاسا کمک میکنه کارت راحت تر شه و درست منظورشو متوجه میشی

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
بستگی به کسی که آموزش میده داره اگه موقع زایمان مامای همراه هم داشته باشی این کلاسا کمک میکنه کارت ر ...

تو کلیپایی که تو اینستاگرام میزاره که خیلی خوبه.

اره اگه همراه باشه خیلی خوب میشه ولی فکر میکنم یک میلیون و خورده ای بگیره که اینجوری واسه منو همسرم سخت میشه😖