2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 102 پست
لطفا منابع خوب معرفي كن دوست عزيز من ديني گاج نقره اي راضيم عربي هم بين خيلي سبز و گاج موندم؟  ...

گاج نقره ای واسه دینی عاااااالیهههه خودمم از این کتاب استفاده کردم...واسه عربی من گاج استفاده کردم اما میگن خیلی سبزم خوبه ادبیات کتاب موضوعی سبز رنگ نشرالگو برای زبان کتاب شهاب اناری مبتکران برای زمین مهروماه برای ریاضی مهروماه برای زیست نشرالگو برای فیزیک نشرالگو و گاج نقره ای برای شیمی مبتکران...من برای عربی دی وی دی ایاد فیلی رو هم داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاج نقره ای واسه دینی عاااااالیهههه خودمم از این کتاب استفاده کردم...واسه عربی من گاج استفاده کردم ا ...

دي وي دي خوب بود؟ من تو عربي زياد قوي نيستم البته خالم هم دبير عربي هست ميتونم ازش كمك بگيرم

واسه ما كه گفت كتاب نميدن هزينه ش هم گفت ٩٠٠ البته من شاغلم ، ٤ تا نصف روز سركارم.واسه همين ميپرسم ...

بله البته این بستگی ب توانایی شما داره‌‌‌...اگه خوب یادمیگیرید حتما میتونید

هیچوقت صحبت خوب شما رو فراموش نمیکنم ممنونم💜

عزيزم  مطمئن باش به چيزي كه علاقه داري اگه تلاش كني ميرسي. من با چند سال دوري از درس ميخوام شروع كنم بخونم كه دندونپزشكي قبول شم😉اميدتو هيچ وقت از دست نده

گاج نقره ای واسه دینی عاااااالیهههه خودمم از این کتاب استفاده کردم...واسه عربی من گاج استفاده کردم ا ...

خداروشکر من نصف این منابع رو دارم

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

اغا شما دو تا ساراها چرا اسماتون اينطوريه؟😐 من قاطي كردم😂

من كي ام

سارا كيه

سااااااارااااااااا كيه

ساراااااااااااااااا كيه

سااااااااااااارا كيه

🤦🏻‍♀️😆😂😐