2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 102 پست
دقیقا درست میگی..... آفرین..... با همین طرز فکر جلو برو و تلاش کن حتما موفق میشی....بخدا اونایی که ر ...

مرسی صحبتون خیلی امید بخش بود برام

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
عاهان من میخوام گزینه دو اسم بنویسم خوبه ب نظرتان چکار کنم با گوشی و تلگرام😭

من ک وقتی کنکور داشتم تلگرامو ۴ساعت ی بار بزور چک میکردم....شبا دیگه عین جنازه بودم از خستگی....من گزینه ۲ نرفتم نمیدونم چجوریه ولی از قلمچی راضی بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک وقتی کنکور داشتم تلگرامو ۴ساعت ی بار بزور چک میکردم....شبا دیگه عین جنازه بودم از خستگی....من گ ...

یعنی تلگرامتون رو نداشتید کنار

واقعا يعني سهميه ٥ درصدي خيلي بهتر از منطقه هست!؟

۱۰۰%

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
بله من از سوم دبیرستان قلمچی میرفتم...تو دوران مدرسه ترازم خوب نبود سال اخر ک دیگه قبول شدم ترازم خو ...

منم ميخوام برم قلم چي از اول مهر. پيش رفتن با برنامش سخت نيست؟ زنگ زدم هزينشو پرسيدم و گفت واسه فارغ التحصيلا كتاب نداريم

مرسی صحبتون خیلی امید بخش بود برام

خواهش میکنم عزیزم.... فقط اینو بدون که نا امیدی آفت هر کاریه.... هیچوقت امیدتو از دست نده.... و اینم هیچوقت به خودت نگو که همه از من خیلی بهترن و در برابر اونا من شانسی ندارم.... این حرف اولین چیزیه که مثل یه ترمز جلوی پیش رفتنت رو میگیره... همیشه بگو من نهایت تلاش خودمو میکنم و به بقیه کاری ندارم....چون واقعا هم ما نمیدونیم تا روز کنکور چی پیش میاد...پس به تلاشت ادامه بده ایشالا که نتیجه اش رو هم میگیری

منم ميخوام برم قلم چي از اول مهر. پيش رفتن با برنامش سخت نيست؟ زنگ زدم هزينشو پرسيدم و گفت واسه فارغ ...

اگه فارغ التحصیل باشی پیش رفتن با برنامش سخت نیست...کتابای قلمچی بدرد نمیخوره نخرید...این تجربه ی ۳ ساله ی منخ

منابع خیلی مهمه هرکتابی واسه کنکور خوب نیست

بیشتر کدوم منابع بهتره ؟؟؟گاج یا تخته سیاه یا خیلی سبز ؟؟؟

اگه فارغ التحصیل باشی پیش رفتن با برنامش سخت نیست...کتابای قلمچی بدرد نمیخوره نخرید...این تجربه ی ۳ ...

واسه ما كه گفت كتاب نميدن هزينه ش هم گفت ٩٠٠

البته من شاغلم ، ٤ تا نصف روز سركارم.واسه همين ميپرسم ميتونم با برنامه پيش برم؟ سرعت خوندنم بالاست

خواهش میکنم عزیزم.... فقط اینو بدون که نا امیدی آفت هر کاریه.... هیچوقت امیدتو از دست نده.... و اینم ...

هیچوقت صحبت خوب شما رو فراموش نمیکنم ممنونم💜