sami23 مدیر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 595 عنوان بیبی چک های مثبت و منفی واااای😣 | مشاهده متن کامل بحث + 6371 بازدید | 99 پست دوتابیبی مارک مدی هلس دیشب مثبت شد الان دوتابیبی یکی مارک رودس منفی شد مارک مدیکور هم یه هاله خیــــــــــــــــــلی کم انداختحالا به کدوم اعتماد کنم ؟ درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏 1397/06/20 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sami23 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 595 عزیزدلم همه منتظرن تا این بی بی مثبت بشه خداکنه این ماه امام حسین همه رو دل شاد کنه انشالله امیدمون بهشونه درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
mehranabano عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 4078 عزیزم جوابتو گرفتی؟مامان شدی؟ بله گرفتم نه عزیزم منفی شد بتا ۲ بودولی ۳تا بی بی مثبت داشتمنمیدونم علت مثبت شدنشون چی بود
sami23 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 595 بارداری عزیزم مبارک باشه نبودم متاسفانه 😔😔😔 درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
sami23 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 595 بله گرفتم نه عزیزم منفی شد بتا ۲ بود ولی ۳تا بی بی مثبت داشتم نمیدونم علت مثبت شدنشون چی بود منم دوتامثبت یکی هاله داشتم واقعا جای تعجب بود تاحالا بیبی مثبت ندیده بودم درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
mehranabano عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 4078 منم دوتامثبت یکی هاله داشتم واقعا جای تعجب بود تاحالا بیبی مثبت ندیده بودم خدا خودش صبر بهمون بدهبخدا منکه امروز جواب ازمایشمو گرفتم دیونه شده بودم.اصلا نمیتونستم یجا بشینم .سردرگمم
mehranabano عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 4078 منم دوتامثبت یکی هاله داشتم واقعا جای تعجب بود تاحالا بیبی مثبت ندیده بودم واقعا نمیدونم حکمت اینکارهای خدا چیه اخه اگه نمیخواد بده دیگه چرا امیدوارم کرد.اخه بی بی یبار مثبت کاذب میشه نه سه بار
sami23 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 595 واقعا نمیدونم حکمت اینکارهای خدا چیه اخه اگه نمیخواد بده دیگه چرا امیدوارم کرد.اخه بی بی یبار مثبت ک ... هیــــــــــــــــــی خدااااااااا آره منم کلا متعجب بودم ازدیشب تا ظهر انگار رنگ زندگیمون عوض شده بود ولی حیف کوتاه بود درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
mehranabano عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 4078 هیــــــــــــــــــی خدااااااااا آره منم کلا متعجب بودم ازدیشب تا ظهر انگار رنگ زندگی ... شمام ازمایش دادی؟بنده خدا شوهرم چندبار امروز زنگ زد ک چیشد.اخرشم هیچی😢اخه من ۴ساله اقدامم
sami23 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 595 واقعا نمیدونم حکمت اینکارهای خدا چیه اخه اگه نمیخواد بده دیگه چرا امیدوارم کرد.اخه بی بی یبار مثبت ک ... بیبی های ایرانی همه کاذب شده بودن امایکی خارجی زدم منفی شده بود ۴تابیبی زدم ایرانیا همه چرت درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
mehranabano عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 4078 بیبی های ایرانی همه کاذب شده بودن امایکی خارجی زدم منفی شده بود ۴تابیبی زدم ایرانیا همه چرت عههه.مثل بقیه جنسای ایرانی دیگه
sami23 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 595 شمام ازمایش دادی؟بنده خدا شوهرم چندبار امروز زنگ زد ک چیشد.اخرشم هیچی😢اخه من ۴ساله اقدامم اره ازمایش دادم چون گیج شده بودم وااای دقیقا شوهرمنم پیگیر بود حتی زنگ زد منو ازخواب بیدارکرد که پاشو برو بیبی بخر بعد آز بده درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
sami23 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 595 عههه.مثل بقیه جنسای ایرانی دیگه دقبقا درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
mehranabano عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 4078 اره ازمایش دادم چون گیج شده بودم وااای دقیقا شوهرمنم پیگیر بود حتی زنگ زد منو ازخواب بیدارکرد ... 😢الهی بمیرم
sami23 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 595 😢الهی بمیرم خدانکنه عزیزم انشالله زودی مادرشی انشاللهانتظار واقعا سخته عکس رنگی گرفتی؟ درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
mehranabano عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 4078 خدانکنه عزیزم انشالله زودی مادرشی انشالله انتظار واقعا سخته عکس رنگی گرفتی؟ اره گرفتم.ازمایشاتمو سه بار انجام دادم.یعنی هرسالشوهرمم سه بار جاهای مختلف ازمایش دادهمشکلی نیسدکترم میگه نمیدونم چرا باردار نمیشیخواست خدای مهربونه دیگه