2777
2789
عنوان

بیبی چک های مثبت و منفی واااای😣

| مشاهده متن کامل بحث + 6371 بازدید | 99 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم گلم حتما ۴ساله منتظرم اولین باره بی بی هاله میندازه قبلا هیچوقت بی بی مثبت ندیده بودم واسم دع ...

عزیزدلم همه منتظرن تا این بی بی مثبت بشه خداکنه این ماه امام حسین همه رو دل شاد کنه  

عزیزم آخه همین نواری رو من سه روز پیش زدم هیچ خطی ننداخت اما دیروز زدم خط انداخت یعنی بازم کادبه

انشالله درسته

ولي قطره چكوني بزن

من نواري همش مثبت ميشد الكي

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
هی خواهر من که دیگه نمیدونم چیکار باید انجام بدم 6تا فولیکول 18 داشتم اما بی بی منفی میشه اما خب هنو ...

منم آز دادم منفی بود 

رفتم عکس رنگی انشالله راهیی بازشه

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
آز ساعت ۵ جوابش میاد

جوابت چی،شد عزیرم مامان شدی؟!من نشدم

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم منم یک هفته س دارم بی بی میزارم هاله میندازه.مدیکور بودن امروز رفتم ازمایش دادم عصر جوابش میا ...

عزیزم جوابتو گرفتی؟مامان شدی؟