2777
2789
عنوان

بیبی چک های مثبت و منفی واااای😣

| مشاهده متن کامل بحث + 6371 بازدید | 99 پست
عزیزدلم همه منتظرن تا این بی بی مثبت بشه خداکنه این ماه امام حسین همه رو دل شاد کنه    

انشالله امیدمون بهشونه

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گرفتم نه عزیزم منفی شد بتا ۲ بود ولی ۳تا بی بی مثبت داشتم نمیدونم علت مثبت شدنشون چی بود

منم دوتامثبت یکی هاله داشتم 

واقعا جای تعجب بود تاحالا بیبی مثبت ندیده بودم

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
منم دوتامثبت یکی هاله داشتم  واقعا جای تعجب بود تاحالا بیبی مثبت ندیده بودم

خدا خودش صبر بهمون بده

بخدا منکه امروز جواب ازمایشمو گرفتم دیونه شده بودم.اصلا نمیتونستم یجا بشینم .سردرگمم

منم دوتامثبت یکی هاله داشتم  واقعا جای تعجب بود تاحالا بیبی مثبت ندیده بودم

واقعا نمیدونم حکمت اینکارهای خدا چیه اخه اگه نمیخواد بده دیگه چرا امیدوارم کرد.اخه بی بی یبار مثبت کاذب میشه نه سه بار

واقعا نمیدونم حکمت اینکارهای خدا چیه اخه اگه نمیخواد بده دیگه چرا امیدوارم کرد.اخه بی بی یبار مثبت ک ...

هیــــــــــــــــــی خدااااااااا 

آره منم کلا متعجب بودم 

ازدیشب تا ظهر انگار رنگ زندگیمون عوض شده بود ولی حیف کوتاه بود

هیــــــــــــــــــی خدااااااااا  آره منم کلا متعجب بودم  ازدیشب تا ظهر انگار رنگ زندگی ...

شمام ازمایش دادی؟بنده خدا شوهرم چندبار امروز زنگ زد ک چیشد.اخرشم هیچی😢اخه من ۴ساله اقدامم

واقعا نمیدونم حکمت اینکارهای خدا چیه اخه اگه نمیخواد بده دیگه چرا امیدوارم کرد.اخه بی بی یبار مثبت ک ...

بیبی های ایرانی همه کاذب شده بودن امایکی خارجی زدم منفی شده بود 

۴تابیبی زدم ایرانیا همه چرت

شمام ازمایش دادی؟بنده خدا شوهرم چندبار امروز زنگ زد ک چیشد.اخرشم هیچی😢اخه من ۴ساله اقدامم

اره ازمایش دادم چون گیج شده بودم 

وااای دقیقا شوهرمنم پیگیر بود حتی زنگ زد منو ازخواب بیدارکرد که پاشو برو بیبی بخر بعد آز بده

😢الهی بمیرم

خدانکنه عزیزم 

انشالله زودی مادرشی انشالله

انتظار واقعا سخته 

عکس رنگی گرفتی؟

خدانکنه عزیزم  انشالله زودی مادرشی انشالله انتظار واقعا سخته  عکس رنگی گرفتی؟

اره گرفتم.ازمایشاتمو سه بار انجام دادم.یعنی هرسال

شوهرمم سه بار جاهای مختلف ازمایش داده

مشکلی نیس

دکترم میگه نمیدونم چرا باردار نمیشی

خواست خدای مهربونه دیگه