2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از اول آدم باید خودش برا خانواده ش ارزش قائل باشه تا شوهرم یاد بگیره .یعنی چی شوهر هرچی بگه در مورد خانوادت تایید کنی خوب قطعا دفعه ی دیگه بیشتر بدشونو میگه چون میبینه تو داری تایید میکنی.همیشه از خانوادتون دفاع کنید بهشون ارزش بدید احترام بذارید شوهرتونم یاد بگیره

از اول آدم باید خودش برا خانواده ش ارزش قائل باشه تا شوهرم یاد بگیره .یعنی چی شوهر هرچی بگه در مورد ...

خود اقایون کلامی درمورد خانوادشون بگی خودشونو خفه میکنند😁😂

احترام گذاشتن و تحویل گرفتنش

تا حدی موافقم...

مامانم بعد از ناهاری که خونه ما بودند ازش تشکر کرد و وقتی از سر کار اومد خسته نباشی گفت بهش خیلی خوشش اومد...نکات بیشتری اگر دوستان میدونند ممنون میشم ذکر کنند

آگه شما احترام خانوادش رو نگه دارین با لحن بد حرف نازنین جوابشون رو ندین  متقابلا اون هم رفتار ...

والا ما احترامشون رو داریم به خدا...

یه جورایی دوست دارم مثل پدر و مادر خودش به پدر و مادر من هم توجه داشته باشه...

من قبلا برای مادر شوهرم مثل دختر بودم ولی وقتی دیدم نه شوهرم این شکلی نیست ،منم کارهاموکمرنگ کردم ....

آگه شما احترام خانوادش رو نگه دارین با لحن بد حرف نازنین جوابشون رو ندین  متقابلا اون هم رفتار ...

والا ما احترامشون رو داریم به خدا...

یه جورایی دوست دارم مثل پدر و مادر خودش به پدر و مادر من هم توجه داشته باشه...

من قبلا برای مادر شوهرم مثل دختر بودم ولی وقتی دیدم نه شوهرم این شکلی نیست ،منم کارهاموکمرنگ کردم ....