2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی احساسی که به خانواده ت داری  رونشون ندی همسرت رو فرد اول زندگیت بدونی  دائم حرف خا ...

احسنت

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اخه مردا کلا دهن بینن .کم پیدا میشه خودت باشی ازت زده نشه

اره منم همین و میگم ولی کلا شوهر من حس کنه دارم یه جا سیاست به کار میبرم بدش میاد 

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

به خانوادتون بگین غذایی که شوهرتون دوس داره درست کنه.بعدکه شوهرتون اومد بگین بخاطره تو این غذارو پخته مامانم من یه چیز دیگه گفته بودن درست کنه.مامانه من فقط سال اول ازدواج به همسرامون عیدی میده از سال بعد فقط به دختراش میده نه دامادا.ولی مامانم عیدیه منو نصف میکنه نصف پولو بمن میده نصفشو به همسرم هرچند کم.منم نمیگم که عیدیه منه داده بتو.شوهرمم میدونه به بقیه دامادا عیدی نمیده و فقط اینه.براهمین فکرمیکنه خیلی دوسش دارن تو خونمون و قبلا که میپرسید مامانت فقط بمن عیدی میده گفتم آره ذوق میکرد .منم همیشه میگم خونمون پشت سرت حرف میزنن خواهرام بهم میگن همیشه ازتو تعریف میکنن

مادرش دیو دو سرم بود بگو به چه مادر نازنینی واسش نامه های عاشقانه بنویسی تو رابطه زناشویی پیشقدم ب ...

نه ایشون نگفتن که چکار کنن رابطش با شوهرش خوب باشه.پرسیده چکار کنم رابطه ی شوهرم با خانوادم خوب باشه.رابطه زناشویی چی میگه این وسط

تو رو نکن سیاسته .بگو محبت قلبیه  والا چ کنیم با این موجودات نر

😐کلا من همش به خودش و خانوادش محیت میکنم یعنی اگه مث بقیه پیش خودم بگم یکم محل ندم بیشتر جذبم بشه فک میکنع سیاسته بدش میاد

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
2790
2778
2791
2779
2792