2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه ایشون نگفتن که چکار کنن رابطش با شوهرش خوب باشه.پرسیده چکار کنم رابطه ی شوهرم با خانوادم ...

والا کلید درهای بسته س رابطه زناشویی .ازون ک ناراضی باشن میشن گرگ دریده

از اول آدم باید خودش برا خانواده ش ارزش قائل باشه تا شوهرم یاد بگیره .یعنی چی شوهر هرچی بگه در مورد خانوادت تایید کنی خوب قطعا دفعه ی دیگه بیشتر بدشونو میگه چون میبینه تو داری تایید میکنی.همیشه از خانوادتون دفاع کنید بهشون ارزش بدید احترام بذارید شوهرتونم یاد بگیره

از اول آدم باید خودش برا خانواده ش ارزش قائل باشه تا شوهرم یاد بگیره .یعنی چی شوهر هرچی بگه در مورد ...

خود اقایون کلامی درمورد خانوادشون بگی خودشونو خفه میکنند😁😂

احترام گذاشتن و تحویل گرفتنش

تا حدی موافقم...

مامانم بعد از ناهاری که خونه ما بودند ازش تشکر کرد و وقتی از سر کار اومد خسته نباشی گفت بهش خیلی خوشش اومد...نکات بیشتری اگر دوستان میدونند ممنون میشم ذکر کنند

آگه شما احترام خانوادش رو نگه دارین با لحن بد حرف نازنین جوابشون رو ندین  متقابلا اون هم رفتار ...

والا ما احترامشون رو داریم به خدا...

یه جورایی دوست دارم مثل پدر و مادر خودش به پدر و مادر من هم توجه داشته باشه...

من قبلا برای مادر شوهرم مثل دختر بودم ولی وقتی دیدم نه شوهرم این شکلی نیست ،منم کارهاموکمرنگ کردم ....

آگه شما احترام خانوادش رو نگه دارین با لحن بد حرف نازنین جوابشون رو ندین  متقابلا اون هم رفتار ...

والا ما احترامشون رو داریم به خدا...

یه جورایی دوست دارم مثل پدر و مادر خودش به پدر و مادر من هم توجه داشته باشه...

من قبلا برای مادر شوهرم مثل دختر بودم ولی وقتی دیدم نه شوهرم این شکلی نیست ،منم کارهاموکمرنگ کردم ....

2790
2778
2791
2779
2792