2777
2789
عزیزم پرستار هم میگیری خونه خودت نزار . کلا تو این دوره ای که داریم زندگی میکنیم پای غریبه رو به خون ...

من دخترمو تو خونم پرستار بزرگ کرد چه اشکالی داره اخه

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مهد خوبی پیدا کنی که هم مربیاش خوب باشن هم بچه ها مهد بهتره اینجوری بچه اجتماعتر میشه

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

عزیزم پس پرستار جوون نگیر یه موقع با شوهرت رو هم نریزه دقت کن...

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

از نظر منم مهد مطمئن بهتر از پرستاره مهد باز یه مدیری داره یه دوربینی داره کلی ادم هستن یکی بد باشه دوتا خوبه اما پرستار هر کار کنه کسی نمیفهمه مگه دوربین بزاری و دائم چک کنی سخته بعد از اون شوهرت مگه خونه نیست چطور میخای پرستار بیاری اصلا چرا شباکه شیفتی همسرت بچتو نگر نمیداره

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

چون بعضی وقتها اونم شیفت داره توبرنامه کاریش تازه ماهیچ کدوم تجربه بچه نداریم واصلانمیدونیم چی کارکنیم تازه اگ بخوابیم خونه بچه داری کنیم کی استراحت کنیم من شنیدم اولش خیلی گریه میکنه مداوم بیدارمیشه واقعاسردرگم

یعنی اینقدر شوهرت هیزه واقعا؟؟

خیلی بی ادب و بی شخصیتی همسر من اونقد پاکه و اونقد بهش اطمینان دارم که بدونم به زنی جز زن خودش نگاه هم نمی کنه. شما ذهنت منحرفه و همه مشکل رو از مردا میبینی . خیلی از زن ها هستن که هرزه تر از این حرفا هستن و تو نمیدونی تو خونت چه کار میکنن