2777
2789

منم دوس ندارم پرستار بیارم تو خونه اصن ربطی ب شوهر اینا نداره دلم نمیاد بچمو بسپرم دست غریبه ای ک نمیشناسمش نمیدونم تربیتش چجوریه چطور آدمیه وقتی من نیستم بچمو چجوری نگه میداره وقتی گریه کنه بهش اهمیت میده اصن یا نه به نظرم هیچی از مادر خود بچه دلسوز تر نمیشه

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم
خیلی بی ادب و بی شخصیتی همسر من اونقد پاکه و اونقد بهش اطمینان دارم که بدونم به زنی جز زن خودش نگاه ...

نمیدونمم چرا بعضیا انقدر راحت وبی دلیل توهین میکنن چه ربطی به هیزی داش جامعه خراب الان

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بی ادب و بی شخصیتی همسر من اونقد پاکه و اونقد بهش اطمینان دارم که بدونم به زنی جز زن خودش نگاه ...

😂😂😂😂عزیزمن همسر من از صبح تا شب سر کاره و من به خاطر پرستار تو خونم دوربین گذاشته بودم و همه حرکت حتی نفساشم شمارش دستم بود عزیزم اگر مرد پاک باشه زن هیچ غلطی نمیتونه بکنه و معلومه کی ذهنش منحرفه😂😂😂😂😂شوهرت خیلی پاکه!!! خدای من چن بار بهت خیانت کرده همچین دست وپاتو گم کردی نفس عمیق 😂😂😂😆

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است.
نمیدونمم چرا بعضیا انقدر راحت وبی دلیل توهین میکنن چه ربطی به هیزی داش جامعه خراب الان

خیلی متاسفم براشون من معتقدم هرکسی لایق اینکه وارد حریم خونه بشه نیست ولی ایشون انگار ذهنشون خیلی درگیر اینجور موارده که بلافاصله این حرف زشت به دهنشون میاد و راحت بیان می کنن

اگه بخاطرتجربه میخوای این کارو انجام بدی نکنی بهتره مگه فقط تویی اعتمادبنفست کجارفته من هیچ تجربه ای نداشتم توشهرغریب دورازهمه دردم گرفت شوهرم بردم بیمارستان بعدازیه روز باکوچولومون اومدیم خونه ازقبل هرچی لازم بودازطریق کتاب ونت جستجوکردم اماده کردم برای نگهداریشم شوهرم میومدخونه کمکم میکرد درضمن تومگه مرخصی زایمان نداری

کی دلسوزترازمادرمیتونه مراقب بچه باشه  بچه زبان نداره گناه داره غریبه اذیتش میکنه مکه نمیگی مشکل مالی نداری پس کارتوبذارکنارشد3سالش بروسرکار

😂😂😂😂عزیزمن همسر من از صبح تا شب سر کاره و من به خاطر پرستار تو خونم دوربین گذاشته بودم و همه حرک ...

اونقد بی شخصیت هستی که دیگه در شان خودم نمیبینم با شما بحث کنم ولی شما انگار بیشتر شک داری که به بهونه ای دوربین کار گذاشتی

اونقد بی شخصیت هستی که دیگه در شان خورم نمیبینم با شما بحث کنم شما ولی شما انگار بیشتر شک داری که به ...

نه گذاشتم که ببینم بچمو اذیت نمیکنه چون نوزاد که نمیتونه بگه مثلا زد تو سرم یا نیشکونم گرفت و عزیزم ارامشتو حفظ کن 

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است.