2821
2789
عنوان

کیست شکلاتی

38589 بازدید | 39 پست

سلام دوستای گلم رفتم چکاپ دکتر حواب سونو رو برام دید

گفت ی کیسا شکلاتی خیلی کوچیک ۱۷mm داری

گف دارو لازم نیست و دارو نداد

خیلی نگرانم یعنی خطرناکه😣😢😔🙁☹

کیا داشتن یعنی مهم نبوده ک دارو نداده بهم؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درمان نداره...کیست شکلاتی کیست خوبی نیست ممکنه خدایی نکرده باعث نازایی بشه...یعنی باید زود اقدام به ...

چرا میترسونیش؟ وقتی دکتر گفته مشکلی نیس !!!

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

بچه دارين؟

كيست شكلاتي از بين نميره و اگه بالاي سه سانت باشه عمل ميشه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
اتفاقا تو این گرونیا اصلا قصد بچه دار شدنم نداریم

ازمايش ذخيره تخمدان هم دادي؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
کیست شکلاتی معمولا نشون دهنده اندومتریوز هست حتما پیش یه دکتر دیگه هم برو. حداقل باید بهت دو دوره د ...

کلی تحقیق کردم دکتر سارا میر زنده دل و تو صادقیه تهران پیدا کردم

بچه دارين؟ كيست شكلاتي از بين نميره و اگه بالاي سه سانت باشه عمل ميشه

ولی اکثرا میگن مهم نیست و این کیستا خودشون دفع میشن و هی میان و میرن

واسه زیاد بودنه خون ریزی پریودم فقط قرص دوفاستون داده

نه

براي اطمينان بيشتر

اين ازمايش بده

اگه وضعيت ذخيره تخمدانت خوبه، نگران نباش

و اگه خداي نكرده مشكلي باشه بتوني زودتر درماني انجام بدي

کلی تحقیق کردم دکتر سارا میر زنده دل و تو صادقیه تهران پیدا کردم

به هر حال دکتر این بیماری تو تهران سه چهار تا بیشتر نیست

یکی دکتر شروین هست 

یکی دکتر اصف جاه 

دکتر زهرا عسگری

اگه درد نداشته باشی و رشدش زیاد نباشه باید مرتب چک کنی و تحت نظر باشی.

به امید خدا ولش نکن.