2777
2789
عنوان

کیست شکلاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 38849 بازدید | 39 پست
ولی اکثرا میگن مهم نیست و این کیستا خودشون دفع میشن و هی میان و میرن واسه زیاد بودنه خون ریزی پریود ...

نمیخوام بترسونمت...چون داری میپرسی میگم...کیست شکلاتی خظر نازایی بالایی داره و پیش رونده اس...داروها هم رو بارداری اثری نداره...دوتا از دختر خاله های من داشتند دکتر گفت که کلا باردار نمیشن...مال اونا خیلی پیشرفت کرده بود برا همین سریع عروسی گرفتن

ولی اکثرا میگن مهم نیست و این کیستا خودشون دفع میشن و هی میان و میرن واسه زیاد بودنه خون ریزی پریود ...

به قاعدش دكترت بايد دو دوره قرص ضدبارداري بهت ميداد

تا تكليف اين كيست  دقيقا مشخص شه

يا از بين ميرفت يا نه

كه اگه نه، ميشه كيست شكلاتي

اونوقت براش ازمايشات تكميلي مينويسن و ...

امطمين كه شدن، ميشه بيماري اندومتريوز

كه درد و خونريزي شديد و نازايي از عوارضش هست( البته نه براي همه اندومتريوزيها)

يه راه كنترلش هم بارداري هست

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی حتما از دکترت بخواه بهت دو دوره دارو بده

ازمایش تومور مارکر بده و 

ذخیره تخمدانت رو چک کنه

چون بعضی ها اندومتریوز دارن و چسبندگی روده هم پیدا کردن ولی علائم تخمدونیشون کمتره.

اگه لازم شد ام ار ای و سونوهای تخصصی هم بده که مطمئن بشی.

به هر حال دکتر این بیماری تو تهران سه چهار تا بیشتر نیست یکی دکتر شروین هست  یکی دکتر اصف جاه ...

عزیز میشه  اسم این دکترا رو دقیق بگی و اگر اطلاعات بیشتری در مورد این کیست شکلاتی داری  بهم بدی

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  

ما یه گروهی تشکیل دادیم همه کیست شکلاتی داریم و همو راهنمایی میکنیم 

ا هم خواستین عضو بشین 

برین بازار برنامه نی نی پلاس نصب کنین بعدش عضو بشین و تو قسمت جست وجو بزنین کیست شکلاتیا عضو گروه کیست شکلاتیا بشین 

اونجا خیلیا باردار شدن با وجود این کیست

خدایا کمکم کن

ما یه گروهی تشکیل دادیم همه کیست شکلاتی داریم و همو راهنمایی میکنیم 

ا هم خواستین عضو بشین 

برین بازار برنامه نی نی پلاس نصب کنین بعدش عضو بشین و تو قسمت جست وجو بزنین کیست شکلاتیا عضو گروه کیست شکلاتیا بشین 

اونجا خیلیا باردار شدن با وجود این کیست

خدایا کمکم کن

س عزیزای گلم من هم کیست شگلاتی دارم رفتم دکتر برای بارداری از طریقIVF منو فرستادن سونو که مشخص شد کیست شکلاتی دارم الان دکترم گفته دوماه صبر کنیم که کیستت کوچیکتر بشه اخه کیستم تقریبا 5سانتیمتره فقط قرص ضدبارداری ژنوست برام نوشته دارم استفاده میکنم البته خودم از این داروهای گیاهیه ساشاهلسی هم گرفتم دارم استفاده میکنم به نظرتون این داروگیاهی ضرری نداره استفاده میکنم و باوجود کیست شکلاتی باردار میشم به ضررم نیست بارداری این همه میخوام بابت IvFهزینه میکنم دکتر کار اشتباهی نمیکنه تورو خدا راهنماییم کنین خیلی ذهنم درگیره ممنون

س عزیزای گلم من هم کیست شگلاتی دارم رفتم دکتر برای بارداری از طریقIVF منو فرستادن سونو که مشخص شد کی ...

سلام شما کیست تون رفع شد؟ بچه دا شدین؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

خدا لعنتش کنه چنین دکتر احمقیو .عزیزم اعتماد نکن اصلا.

من رفتم پیش دکتر طب اسلامی 

هرشهری هستی بزن بهترین دکتر طب اسلامیشو دربارش تحقیق کن و برو پیشش اگه نبود طب سنتی برو

این دکترای ماما فقط حرف علکی میزنن

من ۲ساله کلاه سرم رفت

اما اگر میتونی بری اصفهان برو پیش دکتر سعید عبادی

در هرصورت هرجور مایلی اما 

اگه رفتی ماما

بهت قرص  الدی یا وروژست یا شبیه اینا میده ک تهش سرطان ☹

دورازجونت

انشالله که زود خوب شی😍