2777
2789
عنوان

رنگ مو جنین

2538 بازدید | 25 پست

سلام .پدر بزرگ و مادر بزرگ مادریم دخترعمه پسر دایین وژن موی قرمز انگار داشتن که سومین فرزندشون که مادرمه موهاش قرمز شده.

حالا من و پسر داییم ازدواج کردیم میترسیم موی بچمون قرمز شه؟چقد امکانش هس

خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امکانش هست

این ژن هم معمولا قویه

من زن پسردایی مامانم تو فامیلشون داشتن و دختر خودشون هم مو قرمز شد کلا سفید و مو قرمزه

ابرو مژه همه چیش قرمزه 

هر خونواده ای ازشون یکی دارن 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

موهای مامانت هنوز قرمزه ? دوستم بچگی موهاش نارنجی بوده , بزرگ که شده رنگش عسلیه , خیلی هم خشکله

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

بیا اینجا ندشته بخون عزیزم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

خب هر دوتون ژن موی قرمز رو دارید حتی اگه احتمال کمی هم داشته باشه ممکنه که موی فرزندتون قرمز بشه

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...
😭مسخره میکنن.بچه های مامانم همه خرمایی شدن من مشکی .بچه های داییم هم مشکین

اشتباه  میکنن😐😐😐😐

رنگ خاص و زیباییه مخصوصا با پوست سفید و چشم رنگی 

چیو مسخره میکنن حسودا 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اشتباه  میکنن😐😐😐😐 رنگ خاص و زیباییه مخصوصا با پوست سفید و چشم رنگی  چیو مسخره میکنن ...

اره مثل منصور  تو مسابقه خانه ما  خیلی دلنشین بود

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

با اینکه هر دو تون ژن رو دارید احتمال اینکه بچه شما موهاش قرمز بشه ۵۰ ۵۰ هستش

چون احتمالا ژتون مغلوب هستش

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

[QUOTE=68681781]امکانش هست این ژن هم معمولا قویه من زن پسردایی مامانم تو فامیلشون داشتن و دختر خودشون هم مو 

پدر ومادر مشکی بودن؟ما دوتامون مشکی مشکیم

خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻