لیلاترین_لیلای_شهر مدیر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 576 عنوان رنگ مو جنین | مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 25 پست سلام .پدر بزرگ و مادر بزرگ مادریم دخترعمه پسر دایین وژن موی قرمز انگار داشتن که سومین فرزندشون که مادرمه موهاش قرمز شده.حالا من و پسر داییم ازدواج کردیم میترسیم موی بچمون قرمز شه؟چقد امکانش هس خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻 1397/06/19 | 18:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلاترین_لیلای_شهر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 576 با اینکه هر دو تون ژن رو دارید احتمال اینکه بچه شما موهاش قرمز بشه ۵۰ ۵۰ هستش چون احتمالا ژتون مغلو ... یعنی ۵۰درصد مبشه؟😭 خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19223 [QUOTE=68681781]امکانش هست این ژن هم معمولا قویه من زن پسردایی مامانم تو فامیلشون داشتن و دختر خودشو ... اره مشکی بودن و غریبه بودن فامیل نبودن زن پسردایی مامانم غریبه بود ولی تو فامیلشون داشتن خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
لیلاترین_لیلای_شهر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 576 اره مشکی بودن و غریبه بودن فامیل نبودن زن پسردایی مامانم غریبه بود ولی تو فامیلشون داش ... اولین بچشون بود؟دختر یا پسر خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻
لیلاترین_لیلای_شهر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 576 موهای مامانت هنوز قرمزه ? دوستم بچگی موهاش نارنجی بوده , بزرگ که شده رنگش عسلیه , خیلی هم خشکله نه الان خوشرنگه خب ولی اولاش قشنگ نبوده خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻
saraaaaaaaaaa عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1331 یعنی ۵۰درصد مبشه؟😭 اشتپ شد ۲۵ درصد احتمالش هست 😂 آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
saraaaaaaaaaa عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1331 اگه خودتون یا همسرتان موهاش قرمز بود میشد ۵۰ ۵۰ ولی هردوشون مو مشکی هستید احتمالش ۲۵ درصده آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19223 اولین بچشون بود؟دختر یا پسر اره اولی دخترهبنظر من خیلی خاص و ناز بوداللن بزرگ شدهبچه دومش مو مشکی شد خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
لیلاترین_لیلای_شهر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 576 اگه خودتون یا همسرتان موهاش قرمز بود میشد ۵۰ ۵۰ ولی هردوشون مو مشکی هستید احتمالش ۲۵ درص ... ی متخصص ژنتیکم گف ۲۵درصد احتمالشه.۵۰درصد مشکی ۲۵درصد خرماییخداکنه 😣😣😣 خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻
لیلاترین_لیلای_شهر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 576 [QUOTE=68682601]اره اولی دختره بنظر من خیلی خاص و ناز بود اللن بزرگ شده بچه دومش مو مشکی شد[/QUOTEکاری از دست ادم برهم نمیاد خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻
saraaaaaaaaaa عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1331 ی متخصص ژنتیکم گف ۲۵درصد احتمالشه.۵۰درصد مشکی ۲۵درصد خرمایی خداکنه 😣😣😣 نمیشه اینجا روش ژنتیک حل کنم و نشون بدم ، ولی طبق محاسبه حل کنیم این میشهزیاد نگران نباش آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19223 [QUOTE=68682601]اره اولی دختره بنظر من خیلی خاص و ناز بود اللن بزرگ شده بچه دومش مو مشکی شد[/Q ... ما که همه فامیل خوشمون میومد ازش چون یه چیز خاصی تو فامیل بود توهم فکرشو نکن برا سلامتیش دعا کن و بسپار دست خدا خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍