2777
2789

من میدونم.حج عمره تو همین مملکته خودته که بعضی جاهاش بچه ها دارن از گرسنگی میمیرن.هیچی ندارن.شبا با شکم گرسنه میخوابن.وجودشون پراز حسرته..بخدا مکه همین جاست.شاد کردن قلب اوناس.چرا خوشتون میاد اسم بزرگ کنید و جیب عرب هارو پر کنید و بعدم قتل عامتون کنن..هیچ از حال همسایت خبر داری؟هرچقدم بگی کمک میکنم.بازم من میگم حج همینجاست

تیکر رسیدن به وزن دلخواه😍😍😍😍    من میتونمممممممممم مییییتونم چون با اراده و محکمم 💪💪به همه ثابت میکنم اینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا گفته در صورتی برین مکه  که مطمعن باشین از فامیل و بعدش همسایه هایتون کسی فقیر نباشه برین ...

اي بابا خيليا نيتشون اصلا صرفا ثواب نيست بلكه اسم بزرگ كردنه

الان يسري ها هم ميان ميگن پس چرا مسافرت هاي تفريحي خارج مشكل ندارن

ندارن چون نيت از رفتن به مسافرت هاي تفريحي معنويات نيست نيت ثواب نيست

تو فاميل ما عيد قربان چند نَفَر از مكه اومدن

وااااا

مگه میشه!!

کسی که توایام حج مکه باشه براش واجبه اعمال رو انجام بده ومحرم بشه!!! هرچند بارهزارمش باشه!!

عیدقربان که هنور اعمال حج تموم نشده🤔

من میدونم.حج عمره تو همین مملکته خودته که بعضی جاهاش بچه ها دارن از گرسنگی میمیرن.هیچی ندارن.شبا با ...

منم اومدم ایناروبگم. ب قول فروغ فرخزادب انسان بودنت شک کن اگرهرساله در حجی ولی ازحال همنوعت سوالی هم نپرسی

👑یک زن اگر زن باشد ملکه است👑
خدا گفته در صورتی برین مکه  که مطمعن باشین از فامیل و بعدش همسایه هایتون کسی فقیر نباشه برین ...

تو این سایت زیادن افرادی که کشورای خارجی میرن به قصد تفریح و گشتن چرا نشده یه بار به اونا بگن نرو ببین همسایه ت سیره یا گرسنه  در ثانی تعداد افرادی که حج یا عراق برا زیارت میرن خیلی کمتر از دیگر مسافرای توریستی و گردشگری هست