2777
2789

عزیزم فعلا که عمره باز نشده بعدش هم که اگر باز بشه فعلا اونهایی که از قبل ثبت نام کردن رو به ترتیب اولویت ها میبرن

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
تو این سایت زیادن افرادی که کشورای خارجی میرن به قصد تفریح و گشتن چرا نشده یه بار به اونا بگن نرو بب ...

دقیقا!!!!

فقط پولیکه خرج زیارت بشه اسرافه وحرام!!وحق بدبخت بیچاره هاست!!

پول سفرهای تفریحی وعیاشی نوش جونشونه!!!

یبار نمیان تو تاپیکای سفرهای خارجی به استارترش بگن چرا میری تفریح وبه بدبخت بیچاره ها نمیدی پولش رو!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این سایت زیادن افرادی که کشورای خارجی میرن به قصد تفریح و گشتن چرا نشده یه بار به اونا بگن نرو بب ...

آفرین

همینوبگو

والا جآهای دگه یادفقرانمیوفتن همین که حرف اززیارت پیامبروخونه خدا میشه یادشون میوفته این حرفا

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

دقیقا!!!! فقط پولیکه خرج زیارت بشه اسرافه وحرام!!وحق بدبخت بیچاره هاست!! پول سفرهای تفریحی وعیاشی ...

حرفت طلا

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

دقیقا     حج جز ارکان اسلامه که باوجود ا ون گناهان پاک میشه و بر فرد مسلمان ک درتوانش هست واجبه ک بره  

چه ربطی به عرب وعربستان داره خانه خدا

هرگز نرسیدم به عشقم   یادت همیشه در دلم می ماند...
من میدونم.حج عمره تو همین مملکته خودته که بعضی جاهاش بچه ها دارن از گرسنگی میمیرن.هیچی ندارن.شبا با ...عزیزم یه طرفه به قاضی نرو. اول اینکه من برا خودم نپرسیدم. میخواستم یکی رو بفرستم حج تا دلشون خوش بشه

دوم: از امام صادق پرسیدن به فقرا کمک کنیم دیگه حج نریم؟ گفت نه حج نباید تعطیل شه.

من از زیارت لذت میبرم پس برا من مشکلی نداره؟

چرا مشکل داره.

چرا اون پولا ندی دست محتاج و از گمک لذت نبری

ثوابشم بیشتره.

حرف من با کسی نیس که مثلا سالی یه بار میره مشهد

حرف من با اونیه که میره مکه. چون پولارا داره میره میده دست اون عربای ملخ خور

یا اونی که سالی چند بار میره زیارت

آنشرلیی سابق کاربری سال۹۲
دوم: از امام صادق پرسیدن به فقرا کمک کنیم دیگه حج نریم؟ گفت نه حج نباید تعطیل شه.

برا اینکه اون موقع اینقد ادم‌گشنه نبوده

الان تا دلت بخواد افرادی هستن که شبا گشنه میخوابن

پس پول این مکه به اونا برسه ثوابش بیشتره

چون‌اون داره میره تفریح نه اینکه ثواب کنه

ولی کسی که میگه میخوام برم‌مکه چون ثواب داره. این حرفش مفته. 

ثوابش میخوره به کمرش

چون ادم گشنه دور و برمونه