2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سر پسرم یکم صبحا تهوع داشتم وخوشگل شده بودم ..سر دخترم عاشق شوری ودوغ بودم ..عاشق الوچه بودم تهوع شبا میومد سراغم خیلییی ویار داشتمو حالم بد بود ...

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

من بچه اولم پسر بود حالت تهوع شدید رنگ پوستم بد شده بود زیربغلم و گردنم سیاه شده بود چیزای شور دوست داشتم 

البته طبع خودت خیلی مهمه من از قبل سونو میدونستم پسره چون من چیزای گرم زیاد میخوردم خرما عسل نمک فلفل اینا همه باعث میشه طبع گرم و رحم قلیانی و بچه پسر میشه 

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

منم نک انگشتام یخه

خیلی همش احساس سرما دارم

رواولی کهدختره اینطور نبود م 

تازه تو یه سایت خوندم از علایم پسر نک انگشتا سرد میشه 

نفسمم تنگ میشه

باایمکه شش هفته م

خدايا آن ده ,كه آن به

من هیچیم‌ عین باردارا نیست.نه ویار و حالت تهوعی،هم هوس  شوری وترشی میکنم وهم شیرینیجات وبستنی،شکمم ودست وپاهام سردشه بعد خودم گرممه،همیشه هم که گشنمه اصلا سیر نمیشم ومدام برنج میخورم ولی ۲کیلو کم کردم و معلوم نیست اصلا حامله ام

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

ولی سر دخترم الان باردارم پوستم باز شده سفید شدم صورتم لاغر شده روزی فقد یه بار بالا میاوردم اونم تا قبل هفته 11 دیگه قطع شد چیز های شیرین هم خیلی دوست دارم

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

فقط دعا کنید ی بارداری سالم وبیخطر وی نینی ناز خدا بهتون بده ..دختر پسر فرق نداره ...دعا کنید منم دوباره ی بارداری سالم رو تجربه کنم

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

شکمم سرده...صورتم صاف شده...غذاهایی که دوست نداشتم الان دوست دارم چیزایی که دوست داشتم و دوست ندارم...از آلوچه ترش نمیخورم تو بارداری داشتم درختم میخوردم...نارنگی وقتی میرسید میخوردم....الان عاشق نارنگی سبزهام  

علائم رو ول کن همش حرفه  منو هر کی میبینه میگه بچت پسره ولی صد در صد دختره

اره واقعا نمیشه دقیق گفت 

همین الان چند نفر کلا متفاوت و برعکس هم گفتن

خدايا آن ده ,كه آن به

فقط دعا کنید ی بارداری سالم وبیخطر وی نینی ناز خدا بهتون بده ..دختر پسر فرق نداره ...دعا کنید منم دو ...

انشاالله عزیزم دوباره باردار میشی یه بچه سالم و صالح

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز