2777
2789
فقط دعا کنید ی بارداری سالم وبیخطر وی نینی ناز خدا بهتون بده ..دختر پسر فرق نداره ...دعا کنید منم دو ...

ایشالله  عزیزم مهم سلامتیه 

ولی خب بدم نمیاد جفتم جور شه 

مگه باردار نیستی؟

خدايا آن ده ,كه آن به

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره واقعا نمیشه دقیق گفت  همین الان چند نفر کلا متفاوت و برعکس هم گفتن

شما  قبل از بارداری چیا میخوردی دور نمک و فلفل بودی یا دور شیر و ماست غذای کم نمک؟ 

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
ولی سر دخترم الان باردارم پوستم باز شده سفید شدم صورتم لاغر شده روزی فقد یه بار بالا میاوردم اونم تا ...

منم سر دخترم اینطور بودم و عاشق شیرینی خیلی م ویار داشتم هم اول صبح. هم اخر شب ولی فعلا که خوبم

خدايا آن ده ,كه آن به

شما  قبل از بارداری چیا میخوردی دور نمک و فلفل بودی یا دور شیر و ماست غذای کم نمک؟

من مه نخواسته باردار شدم ولی کلا کم نمکی نیستم و یه مدت شیرو کلا قطع کردم 

خدايا آن ده ,كه آن به

حمنم شکمم و پاهام سرده و چیزای نمکی دوست دارم  تهوع ندارم

حقيقتش هر كي منو ميديد ميگفت دختره حتي ان تي هم گفت دختره ولي بعدش گفتن پسره،زياد توجه نكن به علائم بعدا ناراحت ميشي عزيزم،من تا ٢ هفته شوك بودم 

حقيقتش هر كي منو ميديد ميگفت دختره حتي ان تي هم گفت دختره ولي بعدش گفتن پسره،زياد توجه نكن به علائم ...

نه دلمو خوش نمیکنم 

هر چی خدا بخواد

خدايا آن ده ,كه آن به

فقط سالم باشه عزيزم،پسر دختر نداره،من شخصا عاشق دخترم ولي بچم پسره الان له له ميزنم تموم شه بغلش كنم ...

اره دختر که خدایی عشقه

من عاشق دخترمم 

ایشالله دومی هم مثل دخترم باشه 

ایشالله به سلامتی فارغ شی

خدايا آن ده ,كه آن به

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز