بعضی وقتا خیلی دلمو میشکنه امروز مهمون داشتم خواهرزادم خونمون بود یهودادزد صدام کرد ک بیا بالا کارت دارم (ما تو یه ساختمون هستیم)مدل صدا زدنش خیلی بد بود رفتم بالامیگم چرا این مدلی صدا میزنی میگه اخه تو درو میبندی گفتم صدام بهت برسه بعدش بهم گفت چرا درتوبستی بزار بیچاره خواهرزادت نفس بکشه هوابیاد تو خونت اونم انسانه میگم چ ربطی داره من پنجره خونم بازه لازم نیست درخونمم باز بزارم میگه ن باید باز باشه بتونی نفس بکشی منم گفتم شما رفتو امد داری بچه هات میانو میرن خواهرزادم میخواد تو خونه راحت باشه نمیشه ک درو باز بزارم هرکی از جلو در من رد میشه مارپببینه.هروقت در خونم بسته باشه ناراحت میشه میگه چرا میبندی تو چطوری زندگی میکنی من چی کنم با این مادر شوهر اخه خسته شدم هرچند وقت یبارباید منو اذیت کنه خب منم میخوام تو خونه راحت باشم باتاب یا دامن کوتاه بگردم اگه در باز باشه ک نمیشه
میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.