2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

489 بازدید | 51 پست

بعضی وقتا خیلی دلمو میشکنه امروز مهمون داشتم خواهرزادم خونمون بود یهودادزد صدام کرد ک بیا بالا کارت دارم (ما تو یه ساختمون هستیم)مدل صدا زدنش خیلی بد بود رفتم بالامیگم چرا این مدلی صدا میزنی میگه اخه تو درو میبندی گفتم صدام بهت برسه بعدش بهم گفت چرا درتوبستی بزار بیچاره خواهرزادت نفس بکشه هوابیاد تو خونت اونم انسانه میگم چ ربطی داره من پنجره خونم بازه لازم نیست درخونمم باز بزارم میگه ن باید باز باشه بتونی نفس بکشی منم گفتم شما رفتو امد داری بچه هات میانو میرن خواهرزادم میخواد تو خونه راحت باشه نمیشه ک درو باز بزارم هرکی از جلو در من رد میشه مارپببینه.هروقت در خونم بسته باشه ناراحت میشه میگه چرا میبندی تو چطوری زندگی میکنی من چی کنم با این مادر شوهر اخه خسته شدم هرچند وقت یبارباید منو اذیت کنه خب منم میخوام تو خونه راحت باشم باتاب یا دامن کوتاه بگردم اگه در باز باشه ک نمیشه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه جایی بریم مخصوصا وقتی خونه خواهرشوهرام باشیم همش بهم میگه برو کمکشون کن اونام خیلی تو اشپزخونه میمونن همش میگه وای بچههام چقد کارمیکنن خسته میشن ولی من خیلی زود کارامو میکنم وقتی مهمون داشته باشم همش حرص میخوره

بگو به همسرت امروز به سفارش مامانت درو باز گذاشتم برادرت من و با تاپ و شلوارک دید  

و واقعا هم بزار این ماجرا پیش بیاد

بعدش همسرت در خونتو چهار قفله می کنه که فقط خودتون حق رفت و امد داشته باشین

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ههخخ اینکه ناراحتی نداره میگه درو باز بزار بگو باشه ولی رفتی خونه درو ببند☺😊

نمیدونم دیگه قاطی کردم منم نمیتونم زیر بار زور برم جواب میدم همسرم همیشه میگه سیاست داشته باش ولی نمیتونم البته الان خیلی بهتر شدم

مادرشوهر منم میگفت درو باز بذارید هوا بیاد , باز میذاشتیم بدون در زدن میومد تو , کاری ازت برنمیاد , کار خودتو بکن محل نذار

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50