2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 51 پست
ممنون از راهنماییت امتحان میکنم خداکنه جواب بده

میده صد در صد بگو فلانی دوست نداره 

به همسرت هم بگو من گفتم تو دوست نداری که مامان از من ناراحت نشه زبون بازی کن بگو نمی خواستم حرمتش بشکنه یا ناراحت بشه از تو ناراحت نمیشه 

بهتگفت بگو اره مامان دوست ندارم در باز باشه هروقت کار داشتین صداش کنید درو باز می کنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو باشه مادرجون باز درو ببيند انقدر تكرار كن تا ديگه نگه

باید اینکارو کنم مشکل من اینه ک نمیتونم قبول کنم کسی بهم زور بگه حالا دارم رو خودم کار میکنم 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

تازه پس فردا زمستونه نمی شه که در باز باشه خونه سرد میشه کلی انرژی هدر میره 

عجبا

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
میده صد در صد بگو فلانی دوست نداره  به همسرت هم بگو من گفتم تو دوست نداری که مامان از من ناراح ...

مرسی دوستم ،بخدا خیلی کمکش میکنم سبزی خریده بود۲۰کلیلو من براش شستم سرخ کردم من توخونه بودم ب مامانم انقد کمک نمیکردم هروقتی میرم بهش سرمیزنم بچه هاش باشن میرم بالا بهشون کمک میکنم تو کاراشون وقتی خونه تکونی داشته باشه بچه هاش باشن منم میرم خیلی حواسم بهش هست مامانمم میگه پیرزنه تنهاست خروقت تونستی کمکش کن ولی نمیدونه ک چقداذیتم میکنه بخدا خروقت از چیزی ناراحت بشه سرمن خالی میکنه الانم دحترش مریضه با من ناراحتی میکنی نمیدونم چرا انگار من مریضش کردم از حق نگذریم بعضی اوقات خیلی مهربون میشه وای وقتی تنها باشه خوبه دوورش شلوغ باشه با من بد میشه بهم بی احترامی میکنه

تازه پس فردا زمستونه نمی شه که در باز باشه خونه سرد میشه کلی انرژی هدر میره  عجبا

منم بخاطر اینکه خونمونه سرد میشه الان درو میبدنم اخه خونمون همکفه افتاب گیرم نیست خیلی خنک میشه طوری ک کولر احتیاج نداریم تو تابستون

واضح بگو میخوام با تاپ شلوارک بگردم تو خونه راحت نیستم اینطور .در رو هم ببند ناراحت شد ک شد 

باید اینم امتحان کنم

من با مادرشوهرم خیلی خوبم ، اما به نظرم شما محلش نگذار هر چی میخواد بگه 

ایشالا ک همیشه خوب باشین

مرسی دوستم ،بخدا خیلی کمکش میکنم سبزی خریده بود۲۰کلیلو من براش شستم سرخ کردم من توخونه بودم ب مامانم ...

ای وایی چه فایده داره اون مهربونیاش 

خدا کمکت کنه 

دیگه درو باز نکن هرچی گفت 

اگر بچه داری که راه میره کوچولوإ بگو میاد رو پله ها خطرناکه

جواب فلانی رو نمی تونم بدم اگر بلایی سرشـبیاد 

بخدا نمیخوام تز مادرم تعریف کنن ولی زنداداشم وقتی من مجرد بودم با ما تو ی ساختمون زندگی میکرد اونا بالا بودن ماپایین وقتی زنداداشم زایمان کرد مادرش اومد پیشش مامانم بماس تا خواهر گفت هروقت رفتید بالا واسه دیدن بچه زیاد نشینید ک مادرزهره ناراحت بشه بزارید راحت باشن سریع بیایید پایین هروقتم با داداشم دعوا میکردن ما متوجه میشدیم چون مامانمو صدا میکردن بالا ک قضاوتشون کنه مامانم بما میگفت حق ندارید ب زهره حرفی بزنید چون با برادرتون دعوا کرده یا بهش تیکه بندازید اونوقت مادر شوهر من اینطوری منو اذیت میکنه خیلی کلافه میشم

ای وایی چه فایده داره اون مهربونیاش  خدا کمکت کنه  دیگه درو باز نکن هرچی گفت  اگر ...

ن بچه ندارم فعلا

بنده خداآخرفضولیه ولی مشخصه ساده است وموذی نیست فقط میخواددرخونت بازباشه وقشنگ ازهمه چی خبرداشته باشه ولی یکباربرای همیشه بایداین قضیه روتموم کنی حالابه هرطریقی ،یعنی چی که درخونت بازباشه نفس بکشی آدم مگه حریم نمیخواد،وقتی دربازه یعنی هرکی ازجلودرردشدقشنگ میبینه همه زندگیتو

بنده خداآخرفضولیه ولی مشخصه ساده است وموذی نیست فقط میخواددرخونت بازباشه وقشنگ ازهمه چی خبرداشته باش ...

بله دقیقا همینطوره سادس ولی کاراش حرصمو درمیاره

بله دقیقا همینطوره سادس ولی کاراش حرصمو درمیاره

کارای دیگشوکارندارم ولی دربازگذاشتن دیگه طبیعی نیست 

راستی زمستوناچکارمیکنید

حتمامیبندیدحالااگه هواسردشددیگه بعدزمستون عادتشون نده که بازدروبازبذاری بگوراحت نیستم

کارای دیگشوکارندارم ولی دربازگذاشتن دیگه طبیعی نیست  راستی زمستوناچکارمیکنید حتمامیبندیدحالاا ...

زمستون چیزی نمیگه چون میدونه دیگه سرد میشه باید درو بست یبار دونا الو اورد داد بمن گفت اینو نگه دارشوهرت اومد بده بهش نگفت خودتم بخور بعدش شوهرم اومدگفت یکیشو توبخور گفتم مادرجون گفته بدم ب تو نگفت من بخورم همسرم ناراحت شد بعدش مادرشوهرم خندید گفت چیکنم خب عادت کردم گفتم من الان سه ساله عروس شمام شما هنوز عادت نکردی پسرتپن زنم داره باید ب اونم تعارف کنیداخلاقاش کلا خاصه