2821
2789
عنوان

شیر خشک 😖😭

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا شایعه اس ...تو رو خدا اینجوری نگین همه هجوم میبرن بدتر مبشه ...

خودشون گفتن میخوان اینکارو بکنن کسی شایعه نکرد

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند
کی گفته؟؟؟شما توی اخبار شنیدین؟؟

عزیزم دیشب رفتم داروخونه شیر 5 تا میخواستم دوتا داد گفت نداریم و رفتم داروخونه دیگه اونم دوتا داد اونم.گفت نداریم ک من گفتم ندارین یا نمیدین گفت نمیشه بدیم باید ب بقیه هم برسه .نوار بهداشتی خواهرم میخواست بگیره دوتا داد 

عزیزم دیشب رفتم داروخونه شیر 5 تا میخواستم دوتا داد گفت نداریم و رفتم داروخونه دیگه اونم دوتا داد او ...

خدا باعثوبانیشو لعنت کنه که به بچه کوچیک هم رحم نمیکنن

خدایا شکرت  
کی گفته؟؟؟شما توی اخبار شنیدین؟؟

به گزارش مهر، دکتر سعيد جمال واقفي دبير سابق انجمن داروسازان ايران، هم در گفت وگويي بروز اين مشکل را ناشي از جريانات بازار ارز دانست و گفت: شيرخشک هم مثل ساير کالاهايي که تحت تاثير نرخ ارز قرار دارند، با کمبود مواجه است. وي با اشاره به نرخ ارز دولتي(1226) که مربوط به شيرخشک است، افزود: با توجه به اينکه بانک مرکزي، ارز مورد نياز براي واردات شيرخشک را در 6 ماهه اول امسال به حساب بانکهاي عامل واريز نکرد، در نتيجه در نيمه دوم سال شاهد بروز اين کمبود هستيم.

به گفته واقفي، شيرخشک نان 1 يکي از اقلام شيرخشکهاي مورد تقاضاي مردم است که در حال حاضر با کمبود مواجه است. وي با اشاره به سهميه اي بودن برخي اقلام شيرخشکها، اظهارداشت: برخي از شيرخشک‌ها سهميه اي است و داروخانه‌ها نمي‌توانند هر ماه 4 عدد بيشتر به دارنده کارت دريافت شيرخشک تحويل بدهند.
نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند
نمیدن دیگه داروخونه ها هماهنگن همشون .و هر چی هم اگه توی سوپرا باشه جمع میشه و دیگه نمیدن بهشون

من تو سازمانی کار میکنم که تا حدود زیادی از اوضاع مطلع هستم. افزایش قیمت حقیقت داره، ولی جیره بندی و قحطی فقط شایعه اس

عزیزم دیشب رفتم داروخونه شیر 5 تا میخواستم دوتا داد گفت نداریم و رفتم داروخونه دیگه اونم دوتا داد او ...

این همون شرایط برنامه ریزی شده بازار برای افزایش قیمت هستش

ولی قحطی نمیاد نترسید

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز