2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 120 پست
منم با تو هم دردم عزیزم نظام جدید تجربی . من بد نمیخوندم اما همین طور که داربم به کنکور نزدیک میشیم ...

بابد درست کنیم از یه جا امیدوارم این اتفاق برای من امروز بیفته و همچنین برای شما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شماره یه مشاور خوبو میخوام 😢

مشاور من هزینه ی معقولی میگیرن و هرسال به طور مستمر رتبه های دو رقمی داشتن 

اگر مایلین شمارشونو بزارم 

به حالی دچارم که گاهی یادم میرود ساعت هاست به ساعت خیره شدم. نمیدانم شادم یا که فقط لبانم میخندد.شعر مینویسم یا سجع کلمات به کار میبرم. نمیدانم هوای اتاق با گرمای بخاری برایم سرد است یا که زمستان درونم هوا را سرد میکند.میخواهم تنها باشم میشود بیایی؟؟
من شماره یه مشاور خوبو میخوام 😢

الان  خونه نيستم شماره اش را  تو گوشيم پيدا نكردم 

اگر خواستي به شماره تو امضام پيام بده برات اس ام اس كنم 

كلينيك تخصصي  دندانپزشكي پارس  كرج بلوار شهرداري . --٠٩٣٠٣٦٨٣٣٧٦
بابد درست کنیم از یه جا امیدوارم این اتفاق برای من امروز بیفته و همچنین برای شما

منم امیدوارم ولی از یه طرفی احساس خستگی میکنم از اول تابستون خوب میخوندم اما الان یه هفتس ولو دیروز خوب خوندم امروز نه .....

مثل منین شما 

با این حال رتبم سه هزار ریاضی شد ولی همش میگم کاش سه ماه زودتر شروع میکردم اونموقع یه دانشگاه خوب قبول میشدم.دقیقا تو روزایی هستی که من حسرتشو دارم میخورم.کاریو انجام بده که پنج سال دیگه به سن الان من رسیدی حسرت این روزاتو نخوری.

یه هدف بزرگ برای خودت ترسیم کن بعد برای رسیدن به اون هدف بزرگ، هدفای کوچکترو در نظر بگیر بعد برای رسیدن به هدفای کوچیک زمان مشخص کن (همه اینارو توی کاغذ آ4 بکش و بزن رو دیوار اتاقت)

یهویی میبینی دونه دونه هدفای کوچیکت به نتیجه رسیدن و هرروز به هدف بزرگترت نزدیک تر شدی.

برادر من همینجوری رتبش زیر صد شد😊 و الان قبولی توی کنکور که هدف بزرگ اونروزاش بود  تبدیل شده به یکی از اون هدفای کوچیک برای رسیدن به هدف بزرگترش توی چند سال آینده.

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
از مشاور شانش اوردی بعضی مشاورا فقط به فکر پولن وقت دانش اموزا رو حروم میکنن پیگیر نیستن 

من مادرم معاون فرزانگانه و ایشونو همکارانشان در فرزانگانای دیگه به ما معرفی کردن

به حالی دچارم که گاهی یادم میرود ساعت هاست به ساعت خیره شدم. نمیدانم شادم یا که فقط لبانم میخندد.شعر مینویسم یا سجع کلمات به کار میبرم. نمیدانم هوای اتاق با گرمای بخاری برایم سرد است یا که زمستان درونم هوا را سرد میکند.میخواهم تنها باشم میشود بیایی؟؟

مي افته همين كه دنبال راه حلي يعني داره اتفاق مي افته 

پسر من خيلي درساش خوب نبود و بي انگيزه بود 

يك روز مثل امروز شما يك دفعه جوياي راه حل شد و ادامه پيدا كرد تا به نتيجه دلخواهش رسيد 

كلينيك تخصصي  دندانپزشكي پارس  كرج بلوار شهرداري . --٠٩٣٠٣٦٨٣٣٧٦
میشه ریاضی رو به من بگین چی کار کنم؟؟؟؟!!

از کتاب مهروماه استفاده کن 

ولی اگه خیلی پایت ضعیفه باید یه کسی که ریاضی بلده کمکت کنه

مي افته همين كه دنبال راه حلي يعني داره اتفاق مي افته  پسر من خيلي درساش خوب نبود و بي انگي ...

ممنون از انگیزتون..

ان شاءالله برای من هم همین اتفاق بیفته و به آرزوم برسم

با این حال رتبم سه هزار ریاضی شد ولی همش میگم کاش سه ماه زودتر شروع میکردم اونموقع یه دانشگاه خوب قب ...

خیلی ممنون حتما این برگه ای که گفتین رو درست میکنم