2777
2789
عنوان

بچم چیشد؟😱

503 بازدید | 31 پست

بچه ها من شیش روز دیگه چهارماهم تموم میشه.بچمم دختره

یه کوچولو شکمم جلو اومده که اونم از رولباس معلوم نیست.ولی امروز از خواب که بیدار شدم شکمم کاملا صاف شده میترسم بچم چیشد ینی؟

من کار دارم چنددیقه دیگه میام نظراتونو میخونم.ممنون

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

گلم شاید تکون خورده رفته سمت پهلوت.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو چار ما اصلا شیکم پیدا نیست  حتما الان خیلی گشنت شده شکمت چسبیده به پشتت

بدون لباس یه کوچولو معلوم بود

اخه دیشب موقع خواب گشنم شد حال نداشتم پاشم چیزی بخورم بعد امروز که بیدار شدم دیگه گشنم نبود ولی شکممم صاف شده بود

بدون لباس یه کوچولو معلوم بود اخه دیشب موقع خواب گشنم شد حال نداشتم پاشم چیزی بخورم بعد امروز که بی ...

بچتو خوردي😃

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
هههه اخه خودت گفتي شب گشنت بوده صبح سير😂😂😂

اره واقعا صبح بیدار شدم شکممو دست زدم گفتم یاابوالفضل بچم کو؟بعد گفتم نکنه دیشب انقد گشنم شد بچم محو شده

عزیزم شکم منم از صبح تا شب چندین بار همچین میشه،یه کوچولو رحمم اومده جلو ولی گاها صاف هم میشه علتش رو نمیدونم ولی بدون بچه ت سالمه گلم.

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...