2777
2789
عنوان

بچم چیشد؟😱

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 31 پست
نه بابا لابد نفخ کرده بودی.آخه شکم اول به این زودی ها جلو نمیاد من خودم پنج ماهم تموم شده بود یه کوچ ...

نه بابا خواهرشوهر منم اینطور بود دور از جون این بچش مرده بود

علکی دلداری ندین باید بره دکتر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا خواهرشوهر منم اینطور بود دور از جون این بچش مرده بود علکی دلداری ندین باید بره دکتر

تو رو خدا استرس ندین به استارتر،من همچین میشم هفته پیش رفتم دکتر بچه م حالش خوب بود.

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...

استارتر متوجه حرکتهاش میشی؟مثل نبضه زیر شکمت؟

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
استارتر متوجه حرکتهاش میشی؟مثل نبضه زیر شکمت؟

استارتر تاپیک و زود و رفت

نمیخوام نگران کنم ولی خواهرشوهر من تینطوری شده بود بعد دیدن بچش یه ماهه تو شکمش مرده بوده دور از جون همه

نه بابا خواهرشوهر منم اینطور بود دور از جون این بچش مرده بود علکی دلداری ندین باید بره دکتر

عزیزم بهتر نیست با این حرفا به یه خانوم باردار این جوری استرس ندیم. بله بهتره برن دکتر ولی نبایدم تو دلشو اینجور خالی کنی که

استارتر تاپیک و زود و رفت نمیخوام نگران کنم ولی خواهرشوهر من تینطوری شده بود بعد دیدن بچش یه ماهه ت ...

وای😟من دوروز پیش رفته بودم سونو...

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
اره واقعا صبح بیدار شدم شکممو دست زدم گفتم یاابوالفضل بچم کو؟بعد گفتم نکنه دیشب انقد گشنم شد بچم محو ...

منم جلو عقب میره همش

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐