2777
2789
عنوان

بچه ها تو محرم مهمون دعوت نمیکنید اصلا شما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 108 پست
والا من تو محرم جشن تولدم دیدم خب چه ربطی داره به ما یکی چندین قرن پیش شهید شده پنج شش روز عزا میگیر ...

یکی نیست امام حسینه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها دعوا و اینا رو بی خیال توروخدا. از بحث من دور نشید☹

نظرمو گفتم درباره تبادلت گلم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

فقط دور همیم. همین. شام و پذیرایی میگه محرم همه بیرون میرن. ما شخصا هیئت نمیریم خودمون جز شب قدر

نمیدونم عزیزم بازم به اعتقادتتون برمیگرده 

ما هم محرم خونه نمیمونیم

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
ما مهمونی نمیگیریم چون همه میریم شبا روضه 

خب ما روضه نمیریم.اگرم بریم هرشب نه. یه شبه دیگه😔😔 همش حرف شوهرم باید باشه وگرنه میره تو قیافه.یعنی ی مهمونم دعوت نکنم بعد از یک سال😢

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
فقط اون قسمت تخمه 

گفتم هرکسی اعتقاداتی داره تو فرهنگ ما تخمه به معنای شاد بودنه 

تا با فرهنگ و عقاید کسی اشنا نیستی مسخره نکن 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
خب باشه چندین قرن پیش شهید شده حالا گناهما چیه دو ماه عین دیوانه ها بزنیم تو سرمون 

اخر_زمان#  

امام_حسین_همیشه_عزیزه#  کی گفته بزنیم سرمون؟؟؟

ده روز عزاداری بعدش کافیه یه چیز های کوچیک مراعات بشه 

محرم از اسمش معلومه ماه حرام ماهی بوده که بین همه قبایل و طوایف آتش بس بوده هیچ خونی ریخته نمی‌شده و ماه شادی و صلح بوده حالا تو گذشت سالها معنیشو عوض کردن شده اینی که می‌بینید. مهمون دعوت کردن چه ربطی به محرم داره؟ بله به احترام امام‌ حسین که تو این ماه شهید شدن مثل بقیه امامها سالروز شهادتش رو احترام میکنن از شادی دوری میکنن و دعا میخونن ولی مهمون دعوت کردن و تخمه خوردن و موسیقی و مسافرت و اینا چه دخلی داره؟ یادمه بچه بودم خانوما تو کوچه حتی دو ماه ارایشگاه نمیرفتن خونه رو تمیز نمیکردن میگفتن گناه داره... 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
والا من تو محرم جشن تولدم دیدم خب چه ربطی داره به ما یکی چندین قرن پیش شهید شده پنج شش روز عزا میگیر ...

لطفا اعتقاد خودتو برای خودت نگه دار .. محرم با حرفای شما کمرنگ نمیشه

گفتم هرکسی اعتقاداتی داره تو فرهنگ ما تخمه به معنای شاد بودنه  تا با فرهنگ و عقاید کسی اشنا نی ...

مسخره نمیکنم عزیزم شوخیه آره اینجام تخمه هست فقط من قبولش ندارم به نظرم خنده داره آخه چه ربطی داره